sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Lockey sikkerhed produkter Co., Ltd er en professionel producent specialiseret i producerer alle former for sikkerhed lockout produkter. Vi er grundlagt på fremstilling af ordentlig lockout tagout produkter til at hjælpe med at undgå arbejdsulykker, som er forårsaget af den uventede energigivende eller opstart af maskiner og udstyr af den ukontrollerede frigivelse af energi. Vi tilbyder en bred vifte af lockout enheder og tagouts, der dækker mest mekaniske og elektriske applikationer, herunder sikkerhed hængelås, ventil lockout, lockout hasp, elektriske lockout, kabel lockout, lockout kit og station, osv. Alle vores produkter er fremstillet efter ISO-standard og ANSI standard.

Vi har vores forskning og udvikling team til at bringe ud forskellige former for sikkerhed lockout produkter og løsninger til at opfylde kundernes særlige krav.

Vi havde til formål at yde god service baseret på vores sikkerhed LOTO produkter. God kredit og gensidige fordele er hvad vi følger i erhvervslivet. Hvis du er interesseret i nogen af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi lover at levere produkter af fremragende kvalitet, rimelige priser og tilfredse tjenester for dig.