sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
4mm stålwire lockout

4mm stålwire lockout

Delnr .: CB01-4 Justerbar stålkabellåsning a) Låsehus: lavet af ABS, tåler kemikalier. b) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med klar plastisoleringsbelægning. c) Kabellængde kan tilpasses.

Beskrivelse

Del nr .:   CB01-4

Justerbar stålkabelåsning

a) Låselegeme: lavet af ABS, tåler kemikalier.

b) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med klar plastisoleringsbelægning.

c) Kabellængde kan tilpasses.

d) Accepterer op til 4 hængelåse til flere lockout-applikationer.

e) Indeholder høj synlighed, genanvendelig, sikkerhedsmærkater til skrivning. Kan tilpasses.

f) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

 

Del nr.

Beskrivelse

CB01-4

Kabeldiameter 4 mm, længde 2 m

CB01-6

Kabeldiameter 6mm, længde 2m


CB01-4_03

Krav til mekanisk isolering

Valg af isoleringsmetode til processtrøm

A) isolering med en enkelt ventil, det vil sige udstyrets isoleringsbehov realiseres ved at lukke en enkelt ventil ved indløbet og udløbet af udstyr, faciliteter og anordninger. Velegnet til isolering af systemer med lave krav til isolationsniveau, såsom isolering af dampanlæg med ind- og udløbsrørstørrelser og ubegrænset mediumtryk; Rørdiameterstørrelse er ikke begrænset, og opstrøms tryk er ikke højt havvand, brandvand, kølevand og andre medierørledningsisolering; Og isolering af ikke-toksisk gasmediesystem med lavere rørledningstryk (mindre end 1MPa) og ubegrænset rørdiameterstørrelse.

B) isolerings- og losningsmetode med dobbeltventil, det vil sige en isoleringsmetode ved hjælp af dobbeltisoleringsventilen, der lukker indløbet og udløbet af udstyr, faciliteter og anordninger og frigiver mediet mellem de to ventiler på samme tid. Velegnet til isolering af brændbart væskemediesystem med lavere rørledningstryk (mindre end 0,2 mpa) og mindre rørdiameterstørrelse (mindre end 25,4 mm); Isolering af ikke-giftigt gasmediesystem med højt rørledningstryk (mere end 1 MPa) og ubegrænset rørdiameterstørrelse; Og andre typer medier, især rørdiameterens størrelse og tryksystemisolering.

C) isolering med en enkelt ventil plus blindplade, dvs. en enkelt isoleringsventil bruges til at lukke indløbet og udløbet af udstyr, faciliteter og anordninger, og mediet i rørledningen tømmes for at gøre det lettere at indsætte blindpladen for at opnå det ultimative formål med udstyrsisolering. Velegnet til isolering af mediumsystemer, såsom havvand med højt rørledningstryk (> 1,7 mpa) og ubegrænset rørstørrelse; Isolering af antændelige væsker, gasser og toksiske gasmediesystemer uden rørtryk eller størrelsesbegrænsninger.

Specielt designet efter dine særlige krav, vores 4mm stålwire lockout lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset 4mm stålwire lockout lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 4mm stålwire lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel