Brady kabel lockout Kina mærke

Brady kabel lockout Kina mærke
Produktdetaljer

brady Kabellåsning Kina mærke

Delnummer: CB 07

Kabellåsning

a) Lavet af holdbart ABS med isoleringsbelagt rustfrit stålkabel.

b) Designet til effektivt at låse en række forskellige energiisoleringspunkter såvel som vanskelige at sikre mekaniske enheder. Tilgængelig med udskiftelige kabler, to kabeldiametre til dit valg: 3. 5 mm og { {3}} mm.

c) Accepterer op til 5 hængelåse til flere lockout-applikationer.

d) Kabellængde og farve kan tilpasses.

Del nr.

beskrivelse

CB07-3. 5

Kabeldiameter 3. 5 mm, længde 2. 4 m

CB07-5

Kabeldiameter 5 mm, længde 2. 4 m

Hvad skal der gøres på overfladen af ​​sikkerhedslåsen?I produktionsprocessen for sikkerhedslåse skal dens overflade også behandles. Hvis overfladebehandlingen ikke er på plads, beviser den også, at den ikke har bedre kvalitet, så hvilken slags overfladebehandling er påkrævet for denne lås? Den første er farveprocessen, fordi der er mange låse, der skal opfylde de iøjnefaldende krav. Under forskellige anvendelsesmiljøer skal de være tilsvarende opmærksomme, og dette kræver farvning af det. Kun på denne måde gøres det Kan opnå bedre krav, så dette er meget vigtigt.


Derudover, hovedsagelig på dens overflade, har det også brug for en vis grafisk behandling. Under forskellige omstændigheder vil visse aspekter af grafisk visning uundgåeligt blive vist, som ikke kun fungerer som en advarsel, men også spiller en tilsvarende rolle. Driftstip. Derfor er det nødvendigt at håndtere det, og behandlingen af ​​hele grafikken skal opfylde de tilsvarende standarder. Hvis det ikke kan opfylde de tilsvarende krav, er det vanskeligt for brugeren at have deres egen tilfredshed, så relativt set er dette punkt også vigtigere, men det afhænger også af producenten.


Ud over ovenstående skal det også i fremstillingen af ​​sikkerhedslåse galvaniseres på overfladen. Fordi det i produktionsmiljøet har sin egen ustabilitet, og nogle er ætsende. Hvis det ikke behandles i form af det, vil det være vanskeligt for det at have et godt liv, når det bruges. Derfor er overfladebehandlingen i dette område også meget vigtig, men forskellige producenter vil have forskellig behandlingsydelse, og nogle producenter vil have svært ved at opnå den tilsvarende kvalitet i behandlingen, hvilket i sidste ende vil gøre det vanskeligt for brugerne at have bedre tilfredshed i løbet af brug Derfor skal brugerne også vælge producenten.Undersøgelse