sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
ABS Body Insulation Coated Steel Cable Car Seal Lockout

ABS Body Insulation Coated Steel Cable Car Seal Lockout

Varenr .: CS01-1.8P-256 ABS Body Steel Cable Car Seal Lockout a) Ideel til langvarig brug, er hver bilforsegling selvlåsende. Den eneste måde at fjerne det på er at skære, efter at kablet passerer gennem kroppen. b) Alle bilforseglinger er laserprint med individuel nummerering. c) Kabelens længde kan ...

Beskrivelse

Varenr .: CS01-1.8P-256

ABS Body Steel Cable Car Seal Lockout

en)       Ideel til langvarig brug, er hver bilforsegling selvlåsende. Den eneste måde at fjerne det på er at skære, efter at kablet passerer gennem kroppen.

b)       Alle bilforseglinger er laserprint med individuel nummerering.

c)       Kabellængden kan tilpasses.

d)      Farver kan tilpasses, normalt i rød gul, grøn og blå.


Varenr.

Materiale

Beskrivelse

CS01-2.5S-256

Aluminium legering krop, med galvaniseret kabel

Kabeldiameter 2,5 mm, længde 256 mm

CS01-1.8S-256

ABS krop, med stålkabel

Kabeldiameter 1,8 mm, længde 256 mm

CS01-1.8P-256

ABS krop, med isolering belagt stålkabel

Kabeldiameter 1,8 mm, længde 256 mm

3.jpg


Specielt designet i overensstemmelse med dine specielle krav, vores bilforsegling af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros-tilpasset 4 mm justerbar kabellåsning lavet i Kina til billig pris hos vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.

Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores abs kropsisolering belagt stål kabelsel tætsluttning lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros-tilpasset abs kropsisolering overtrukket stål kabelsæt låsning lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: abs krop isolering belagt stål kabel bil tætning lockout producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel