sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Fiskformede kabellåse-låseventiler

Fiskformede kabellåse-låseventiler

Delnr .: CB04 Økonomisk fiskformet kabellåsning a) Låsehus: fremstillet af ABS, med isoleringsplastbelagt stålkabel. b) Accepterer op til 6 hængelåse til flere lockout-applikationer.

Beskrivelse

Delnr .: CB04

Økonomisk fiskformet kabellås

a) Låsehus: fremstillet af ABS, med isoleret plastbelagt stålkabel.

b) Accepterer op til 6 hængelåse til flere lockout-applikationer.

c) Kabellængde og farve kan tilpasses.

d) Indeholder høj synlighed, genanvendelig, sikkerhedsmærkater til skrivning. Længden på etiketter kan tilpasses.

Del nr.

Beskrivelse

CB04

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 2 m

CB04_03

Absolut energiisolering for personer, der kommer ind i begrænsede rum

Når personale skal ind i forseglede lagertanke, containere, dybe grove og andre begrænsede rum, er det nødvendigt at implementere absolut energiisolering for disse lagertanke, containere og andet udstyr, således at potentielle eksterne energifarer fuldstændigt adskilles fra personale i det indeslutte plads og sikre sikkerheden for personale i det trange rum. De almindeligt anvendte absolutte isoleringsmetoder er som følger:

A) Metode til adskillelse af rørledningsisolering er at fjerne et afsnit af korte rør fra alle ind- og udløbsrørledninger i et begrænset rum for at opnå absolut adskillelse fra potentielle farekilder. Den fysiske pause skal fjernes så tæt som muligt på den ene ende af fartøjet, og om muligt skal åbningerne på alle rørledninger lukkes med den korrekte specifikation af blindflange. Alle udgangsforbindelser til det trange rum (hvis installeret) skal være helt afskåret og de åbne ender forsegles med blindflange.

B) opdelings- og dobbeltblindingsmetode, er en kombination af dobbeltblokering og tømning, og indsæt blindflangen, dens metode er at lukke linjen ind og ud af de to styreventiler og dumpe mediet mellem de to ventiler i For at indsætte blindflensen for at opnå absolut isolering, i isolationsprocessen skal vælge passende specifikationer for blindflangen, forbindelsen lufttætte containere skal afskæres fuldstændigt alle udfald og blind flangeforsegling åben ende.


Hot Tags: fiskeformede kabellåse låseventiler fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel