sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Justerbar ledningskabelåsning

Justerbar ledningskabelåsning

Delnr .: CB03 Kabellåsningsenhed Sikkerhed Kabellåsning Lockout Tagout er fortsat en af de mest citerede og reviderede regler fra OSHA. Disse økonomiske og kompakte enheder er meget synlige og vil hurtigt blive en hæfteklammeudstyr på ethvert sted. Lavet af industriel ...

Beskrivelse

Delnr .: CB03

Justerbar stålkabelåsning

a) Låsehus: fremstillet af industrielt holdbart nylon og isoleringsbelagt stålkabel.

b) Designet til effektivt at låse en række isoleringspunkter, inklusive portventiler, “T” -ventilhåndtag, elektriske afbrydelser og meget mere.

c) Håndtaget er designet til at betjene enheden uden nødvendigt værktøj.

d) Kabellængde kan tilpasses.

e) Accepterer op til 8 hængelåse til flere lockout-applikationer.

Del nr.

Beskrivelse

CB03

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 2 m

6 拷贝

Generel procedure for lockout-tagout

Forberedt arbejdsgenkendelse - behandling - Lockout-tagout - bekræftelsestest - overgivelsesudstyr - accept af stedet - for at afslutte låsningen

Arbejd med at identificere

Identificer energien designet til at arbejde og afgør om lockout-tagout er påkrævet

Ryd filterdriften er ikke låst, udfør enkeltbetjeningskort

Ingen låsning er påkrævet for varmesporende korrektion og eliminering af lækager under 1,0 mpa, og tilsvarende inspektions- og vedligeholdelsesprocedurer skal implementeres.

Process til forberedelse

Stop, skyl, drænet osv

I henhold til energi- og materialegenskaberne skal du vælge isoleringsmetode og matchende afbrydelses- og isoleringsfaciliteter.

Udfyld Lockout-tagout-listen, og lås posten

Lockout-tagout

Lås flere isoleringspunkter

Projektlederen for den territoriale enhed eller hans repræsentant skal bruge kollektive låse til at låse på mere end 2 isoleringssteder. Andre bruger individuelle låse til at låse nøglerne til gruppelåse.

I henhold til Lockout-tagout-listen skal passende låse vælges til de isoleringsfaciliteter, der har afsluttet isolering, advarselsskilte skal udfyldes, og kollektive låse skal bruges til at låse ud af isoleringspunkterne.

Andre bruger individuelle låse til at låse nøglerne til gruppelåse.

Når det drejer sig om isolering af elektrisk udstyr og instrumentering, skal territoriale enheder give elektriske og instrumenterende fagfolk det krævede antal kollektive låse i samme gruppe, og de elektriske og instrumenterende fagfolk skal udføre Lockout-tagout.

Alle operatører skal bekræfte Lockout-tagout på isoleringssteder. Når den kollektive låsetast er sat i låskassen, låser værgen låskassen med en personlig lås.

Operatøren låste låskassen med en personlig lås. Hvis operatøren ikke har en personlig lås, skal han / hun registrere den på den territoriale enhed på forhånd og returnere den efter operationen.Hot Tags: justerbar ledningslåse-leverandører & fabrikanter Kina - engrossalg - LOCKEY

Send forespørgsel