sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Kabel Lockout enhed

Varenr.: CB03 kabel Lockout enhed kabel sikkerhedsspærring Lockout Tagout fortsætter med at være en af de mest højt citeret og reviderede bestemmelser af OSHA. Disse økonomiske og kompakte enheder er meget synlige og bliver hurtigt en korte lockout enhed i enhver facilitet. Fremstillet af industrielle...

Beskrivelse

Varenr.: CB03

Kabel Lockout enhed
Kabel sikkerhedsspærring
Lockout Tagout fortsætter med at være en af de mest højt citeret og reviderede bestemmelser af OSHA. Disse økonomiske og kompakte enheder er meget synlige og bliver hurtigt en korte lockout enhed i enhver facilitet.

    1. Fremstillet af industrielle durablenylonwith isolering belagt rustfrit stål reb i rød. .

    2. Designet til effektivt for at spærre for en række isolation punkter, herunder gate ventiler, "T" valve håndtag, elektriske afbryder, og meget mere.

    3. Forskellige kabel længde tilgængelig.

    4. Farven på enhed og kabel kan tilpasses.

EN DEL NR.

Beskrivelse

CB03

Udstyre med 4mm dia kabel, længde 2.0Mtr

Specielt designet efter dine specielle krav, vores kabel lockout enhed lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros brugerdefinerede kabel lockout enhed fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi kan også tilbyde gratis prøve.

Hot Tags: kabel lockout enhedsproducenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpassede, billige, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve, sikkerhedsspærring kabel

Send forespørgsel