sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Afbryder låse ud for store breaker

Afbryder låse ud for store breaker

Del nr.: CBL41 Greb Tight Afbryder Lockout a)Fremstillet af holdbare ABS. b) Kompakt størrelse giver mulighed for at låse ud tilstødende afbrydere. Velegnet til at låse ud multi-pole breakers og arbejder med de fleste tie-bar skifter.

Beskrivelse

Del nr.:CBL41 delte et godt be række af gædde

GRipTight( jeg har et godtCircuit (ircuit)Breaker (reaker)Lockout (ockout)

a)Made fra holdbare ABS .

b) Kompakt størrelse giver mulighed for at låse ud tilstødende afbrydere. Velegnet til at låse ud multi-pole breakers og arbejder med de fleste tie-bar skifter.

c) Leveres med en låseskrue, kan du nemt låse uden brug af andre låseværktøjer. Slotting giver mulighed for justering af skruetrækkeren.

d) Kan tage en hængelås med shackle diameter op til 9,3 mm.

Del nr.

Beskrivelse

CBL 41 delte et år.

Max fastspænding 10mm


På National Safety Council 2019 Congress & Expo offentliggjorde OSHA resultaterne af de top 10 standarder, der oftest nævnes for overtrædelser på tværs af alle brancher, hvor OSHA-standarder gælder. OSHA udsendte næsten 27.000 citater i sine Top 10 kategorier i løbet af 2019.

"At vide, hvordan arbejdstagere er såret kan gå langt i retning af at holde dem sikkert," sagde National Safety Council formand og CEO Deborah AP Hersman. "DEN OSHA Top 10 liste råber områder, der kræver øget årvågenhed for at sikre, at alle går hjem sikkert hver dag."

Vicedirektør for OSHA's direktorat for håndhævelsesprogrammer, Patrick Kapust,

1. Faldbeskyttelse 1926.501

Fall Protection har været nummer et mest citerede overtrædelse for de sidste mange år. Faldbeskyttelsesstandarden er designet til at forhindre fald, som ifølge statistikkerne tegner sig for kun omkring 40 procent af dødsfaldene i byggebranchen. Ikke overraskende sker de fleste faldulykker på byggepladser, hvor der ikke gives megen tilsyn med at opfylde kravene til faldsikring.

For at forhindre faldskader og dødsfald er det afgørende, at arbejdsgivere forsyner deres arbejdstagere med rækværkssystemer, sikkerhedsnetsystemer eller personlige faldsikringssystemer, når der er behov for arbejde i højden. Ud over blot at give ordentlig faldbeskyttelse er arbejdsgiveren også ansvarlig for at sikre, at alle medarbejdere er uddannet i, hvordan de skal anvendes til at bruge faldsikring korrekt, og ved, hvornår de skal bruge den.

2. Meddelelse om fare 1910.1200

Hazard Communication-standarden omhandler kemiske farer, der produceres eller anvendes på arbejdspladsen. OSHA's standard for farekommunikation er i overensstemmelse med den internationale standard, men dette er stadig den #2 mest citerede OSHA overtrædelse.

3. Stilladser 1926.451

OSHA Stilladser standard dækker sikkerhedskrav til stilladser, som skal være konstrueret af en kvalificeret person og konstrueret nøjagtigt i overensstemmelse med dette design. Arbejdsgiverne er forpligtet til at beskytte alle arbejdstagere, der bruger stilladser fra fald og faldende genstande. Desuden skal alle stilladser inspiceres af en kompetent person, inden de anvendes af arbejdstagerne. De arbejdstagere, der påvirkes mest af stilladser farer omfatter dem, der har ansvaret for indramning, tagdækning, sidespor, og murværk.

4. Lockout/Tag out 1910.147

Lockout/Tagout (LOTO) påvirker arbejdstagere, der servicerering, reparation og vedligeholdelse af udstyr eller maskiner. Der er farer, hvis det udstyr, der håndteres, pludselig kan få energi eller starte under arbejdet.

5. Åndedrætsværn 1910.134

OSHA's Respiratory Protection standard dirigerer arbejdsgivere om at etablere og vedligeholde et åndedrætsværn program på arbejdspladsen. Alle aspekter af åndedrætsværn er omfattet af denne standard, herunder procedurer, administration, udvælgelse, uddannelse, fit test, evaluering, brug, rengøring, vedligeholdelse og reparation. Arbejdsgiverne bør også være bekendt med OSHA's krav om frivillig brug af åndedrætsstøvmasker!.

6. Stiger 1926.1053

7. Motordrevne industrilastbiler 1910.178

8. Faldsikring - Uddannelseskrav 1926.503

9. Bevogtning af maskiner 1910.212

10. Øjen- og ansigtsbeskyttelse 1926.102

"Som arbejdsgiver kan denne liste give dig et sted at starte," siger Kapust. "Du kan tage et kig på denne liste, identificere de grundlæggende årsager, udføre analyse og stoppe en skade, før det sker."

Hot Tags: Afbryderspærring for stor afbryder

Send forespørgsel