sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Elektrisk afbryderlåseanordning

Elektrisk afbryderlåseanordning

Varenr .: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK Grip Tight Circuit Breaker Lockout a) Materiale: Die-casting aluminiumlegering&Nylon PA&metal spray. b) Monter standardhøjde- og fastgørelsesskiftere, der typisk findes på 120 / 240V afbrydere. c) Juster til afbryderen med en simpel drejning af tommelfingeren, og luk derefter fastspændingen d) håndtaget og lås dækslet for at forhindre, at klemmen løsnes.

Beskrivelse

Varenr .: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK

Grip Tight Circuit Breaker Lockout

a) Materiale: Die-casting aluminiumslegering& Nylon PA&forstærker; metal spray.

b) Monter standardhøjde- og fastgørelsesskiftere, der typisk findes på 120 / 240V afbrydere.

c) Juster til afbryderen med en simpel tommelfingeromdrejning og luk derefter fastspændingen

d) håndtag og låsedæksel for at forhindre, at klemmen løsnes.

Varenr.

Beskrivelse

CBL32-S-RØD

Maks. Fastspænding 12 mm

CBL32-S-BLK

Maks. Fastspænding 12 mm


EHS love og forskrifter og omfattende kontrol af farlig energi

I de senere år forekommer der ofte forskellige miljøforureningshændelser og arbejdsulykker, som har tiltrukket regeringens myndigheders opmærksomhed. Forvaltningen af ​​miljø, sundhed og sikkerhed for virksomheder er blevet fokus for offentligheden og virksomhedsledere. Hvordan man forstår de nyeste krav i love og regler og anvender dem til den interne ledelse af virksomheder, hvordan man kan forstå den lovgivningsmæssige tendens, forstå retshåndhævelsesdynamikken og hvordan man håndterer de nye krav til EHS under den nye automatiseringssituation, intelligens og digitalisering er alle vigtige emner, som virksomhedsledere står over for.

På samme tid, da mere effektive mekaniske automatiseringslinjer og automatiseringsudstyr bruges i vid udstrækning i fabrikker, forbedres arbejdseffektiviteten på samme tid, og sikkerhedsledelse har også skabt nye udfordringer. Efter mange års forskning og resumé, baseret på den teoretiske model for utilsigtet frigivelse af energi, har TUV Rhein lanceret de farlige energiløsninger, der er skræddersyet til forskellige virksomheder.

TUV rheinland større Kina service management system revisorer Yang, direktør for nanjing, soloing, Cynthia hotan visdom udtrykker henholdsvis i Shenzhen den 26. juli, 23. august, 30. august, wuhan og Guangzhou felt seminar for at dele EHS love og regler og compliance revision, hjælpe virksomheder med at forstå de vigtige EHS-love og -bestemmelser, forbedre overholdelsen af ​​EHS-lovgivningen og integreret med virksomhedens&# 39s eksisterende ledelsessystem og implementeringsmetode. Eksperter deler hovedsageligt EHS over for nye udfordringer, de nationale tilsynsmyndigheders funktion til at justere de tre på samme tid, miljøbeskyttelses- og forureningshåndteringsændringer ændrer tendens og risikoforebyggelsessystem osv., Og dybtydning har netop introduceret de nye krav til emission af flygtige organiske forbindelser, ingen organisatoriske og skadelige faktorer på arbejdspladsen, den nye standard for erhvervsmæssig eksponeringsgrænse for EHS-professionelle grupper førstehåndsinformationslove og -bestemmelser.

Ud over love, regler og overholdelse er forbedring af arbejdspladsens sundhed og sikkerhed formålet med at etablere og implementere EHS-styringssystemet. Om, hvordan man tager fuld kontrol over risikoen for utilsigtet frigivelse af energi og undgår mulige kvæstelser, deler TUV-rheinlandseksperter risikoen for nye energirelaterede love og regler, sikkerhedsdesign og sikkerhedsbeskyttelse af teknologiens forkant, den farlige energiisolering og kontrolforanstaltninger til gennemførelse af metoden, og hovedsageligt indført TUV rheinland skræddersyet til virksomheden risikoenergi tage fuld kontrol over virksomheden. På mødet eksperterne' dyb indsigt i miljøet, der låser farligt energi og sundheds- og sikkerhedsstyring, udløste heftige diskussioner blandt relevante ansatte i de tilstedeværende virksomheder og modtog høje kommentarer.

EHS-styringssystem integrerer miljøledelsessystemet (EMS) og arbejdsmiljøstyringssystemet (OHSMS) gennem en systematisk forebyggelses- og styringsmekanisme for fuldstændigt at eliminere alle former for ulykker, miljømæssige og erhvervsmæssige risici for at forbedre virksomhedens sikkerhed, miljø- og sundhedspræstationer. Dens implementering spiller en stor rolle i forbedring af sammenhængen i fabrikken, forbedring af den interne ledelse af fabrikken, forbedring af fabriksimaget og skabelse af bedre økonomiske og sociale fordele. TUV Rhein er i stand til at levere en række EHS-løsninger, der hjælper virksomheder med effektivt at forbedre EHS-ledelsesniveau.

Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores elektriske breaker lockout-enhed lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset elektrisk breaker lockout enhed fremstillet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: elektrisk breaker lockout enhed, producenter, leverandører, fabrik, tilpasset, engros, pris

Send forespørgsel