sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Grip Tight Circuit Breaker Lockout Small

Grip Tight Circuit Breaker Lockout Small

Delnr .: CBL32 Grip Tight Circuit Breaker Lockout a) Lavet af robust ABS. b) Monter brede eller høje bryterskifter, der typisk findes på højspændings- / hi-ampere-afbrydere. c) Kan let betjenes uden værktøj. d) Huldiameter: 10 mm.

Beskrivelse

Del nr .:   CBL 32

Grip Tight Circuit Breaker Lockout

a) Lavet af robust ABS.

b) Monter brede eller høje bryterskifter, der typisk findes på højspændings- / hi-ampere-afbrydere.

c) Kan let betjenes uden værktøj .

d) Huldiameter: 10 mm.

 

Del nr.

Beskrivelse

CBL 32

Max spænde 15 mm

Ingen tankgasfortrængning, ingen lockout-tagout

Ulykkeshistorie:

I juli 2006 trådte siteoperatøren ind i tanken til intern inspektion. Før han kom ind, udførte han ikke detektion af iltindhold og udførte ikke gasudskiftningsoperation i udstyret (måden, hvor operatøren af ​​stedet kan bestemme, om der er gas i tanken, er at høre "suset" fra udstødningen). Lige indtaget efter faldet, det øvre overvågningspersonale, der blev fundet, kaldet folk til at komme til redning, derefter wang og dai derefter i redningen, er også faldet.

byggeri fandt situationen kaldet for hjælp, enhedens scene blev bundet til taljen og derefter ned til tankens redning. Scenepersonalet ringer 110, 119, 120 alarm, af brandmændene med åndedrætsapparat for at gå ned tre mennesker reddet fra tanken, til hospitalet.

Årsag til ulykke:

1. Den øjeblikkelige årsag til ulykken var hastet med succes, den ulovlige operation, hasten ind i driften af ​​tankfarmen og redningen.

2. Sikkerhedsstyringen er ikke på plads, og webstedsorganisationen er ugunstig. Efter at den ansvarlige forlader stedet, undlader han / hun at gennemføre sikkerhedsansvaret og rydde driftsplanen og undlader at udstyre de nødvendige detekteringsmidler, hvilket fører til ulovlig drift og redning af de ansatte, hvilket er den indirekte årsag af ulykken.

3. Den indirekte årsag til ulykken er manglen på sikkerhedsuddannelse og manglen på sikkerhedsoperationer og sund fornuft.

Hovedansvar:

1. Sikkerhedsansvarssystemet for en virksomhed i Hunan-provinsen er ikke implementeret, og organisationen, tilsyn og uddannelse på stedet for sikkerhedsproduktion er ikke effektiv. Virksomheden bærer et vigtigt ansvar for ulykken og pålægges en administrativ og økonomisk straf på 100.000 renminbi.

2. Medarbejderen, der hedder zhao, er hovedpersonen med ansvar for operationen på stedet. Han offentliggjorde ikke den nødvendige sikkerhedsoplysning og organiserede sikkerhedsovervågningen af ​​operationen på stedet før operationen, så han er ansvarlig for styringen af ​​ulykken.

3. Wang og dai skal primært være ansvarlige for den ulovlige operation og redning.

4. Pålægg selskabets juridiske repræsentant xu en administrativ økonomisk sanktion på 40.000 renminbi yuan.

Advarsel om ulykke:

1. Styrke sikkerhedsuddannelsen for alt personale, bliv ikke en formalitet, især styrk den "tre gør ikke skade" -uddannelse, for at forbinde med den faktiske søgning efter stillingenes sikkerhed og risikoen for ulykker for at gøre personalet kender konsekvenserne af krænkelse, mestrer evnerne til selvbeskyttelse, udvikler gode arbejdsvaner.

2. For det personale, der beskæftiger sig med farlige operationer, skal de på den ene side operere i nøje overensstemmelse med forskrifterne og tekniske krav, på den anden side skal de også lære og mestre viden om selvbeskyttelse og redde andre, så som at spille en rolle i det kritiske øjeblik.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores greb tæt beskyttelsesafbrydelse lockout lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset greb tætsluttende afbryder lockout lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: greb tæt strømafbrydere lockout små producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel