sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
PP Snap On Circuit Breaker Lockout

PP Snap On Circuit Breaker Lockout

Del Nr.: CBL21 120V Snap-On Circuit Breaker Lockout Snap on lockout Designet til 120V effektafbrydere, der har huller i switchtangen, er vores snap-on breaker lockout til at installere! Dobbelthulrum kan rumme tænder i forskellige størrelser Dimensioner er 0,83 "H x ...

Beskrivelse


Del nr .:   CBL 21

Knap-On Circuit Breaker Lockout

a) Fremstillet af teknisk plastforstærket nylon P P.

b) For 120V effektafbrydere, der har huller i switchtangen.

c) Hurtig og nem brug - klik det bare på plads og påfør hængelås.

d) Accepterer låsekæder op til 10 mm i diameter.

 

Del nr.

Beskrivelse

CBL 21

For 120V effektafbrydere, der har huller i switchtangen

 

Delvis handicap

Energi kan opdeles i forskellige komponenter, enheder, områder eller betjeningsenheder ved at tilføje sekundære energiisolatorer nedstrøms for de vigtigste energiisolatorer fra et driftsmæssigt og sikkerhedsmæssigt perspektiv. Mens nogle af de krævede operationer, sløjfer eller transponeringer tillades, kan brugeren muligvis kun sikre en del af området for at imødekomme drifts- og vedligeholdelseskrav. Brugere skal installere disse enheder i overensstemmelse med relevante standarder.

Styr den lagrede energi

Overskydende energi, lagret energi eller potentiel energi i potentiel fare skal frigives, afbrydes, begrænses eller på anden måde kontrolleres.

Isoleret validering

Inden arbejdet på en låst eller listet maskine påbegyndes, skal den autoriserede person kontrollere, at energiisolering og inaktivering er afsluttet.

Genoptag

Arbejdsområdet skal inspiceres for at sikre, at unødvendige genstande er fjernet, at maskinen er i god stand og at alt personale er i en sikker position.

Før man gendanner strømmen til maskinen, skal personale, der kan blive påvirket af vende tilbage til drift, blive advaret.

Hver låseenhed eller mærkeenhed i energiisoleringsenheden fjernes af den autoriserede person, der oprindeligt låst udtagning af tagout.

Efter fjernelse af låseenheden eller hængende enhed, skal personer, der kan blive påvirket af disse handlinger, informeres om, at låseenheden eller hængende enheden er blevet fjernet, før maskinen startes.


Hot Tags: PP Snap On Circuit Breaker Lockout

Send forespørgsel