sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Stort afbrydelseslås

Stort afbrydelseslås

Clamp-On Circuit Breaker Lockout a) Lavet af robust polypropylen og slagmodificeret nylon. b) Kan bruges sammen med låseklemmer i bunden til hårdlåsende lange glidekontakter og afbrydere med stor vinkelrullering.

Beskrivelse

Del nr .:   CBL 13

Clamp-On Circuit Breaker Lockout

a) Fremstillet af robust polypropylen og slagmodificeret nylon.

b) Kan bruges sammen med låseklemmer i bunden til hårdlåsende lange glidekontakter og afbrydere med stor vinkelrullering.

c) Kan let betjenes uden værktøj.

d) Accepterer hængelås-fjedre op til 9/32 ''   ( 7,5 mm) i diameter.

 

Del nr.

Beskrivelse

CBL 13

Ved store beskyttelseslåser på 480-600 V skal du håndtere bredden 70 mm

Kort tilslutningsbeskyttelse, begrave skjult fare

Sådan skete det:

Omkring klokken 11 om natten i august 2003 betjente en arbejdstager i et firma i Qingdao, ma, sprøjtestøbemaskinen. På grund af funktionsfejl i den mekaniske beskyttelsesbaffel i sprøjtestøbningsudstyr blev den mekaniske beskyttelse ikke opretholdt. Når udstyret er færdig med sprøjtestøbningen af ​​arbejdsemnet for at deltage, bevæger udstyret sig, vil betjene hanens højre arm til en alvorlig skade.

Årsag til ulykke:

1. Den direkte årsag til ulykken er, at nogen har ændret udstyrets beskyttelsesanordninger uden tilladelse.

2. Den vigtigste årsag til ulykken er, at udstyr og sikkerhedsansvarlige ikke udfører den daglige inspektion og overvågning af sprøjtestøbemaskinen og går gennem scenen og ikke klarer at finde og løse problemet effektivt.

3. Teamleder, sikkerhedsofficer og underfabrik i forretningsafdelingen undlader rettidigt at kontrollere og stoppe overtrædelsen af ​​regler og forskrifter på scenen, som er den indirekte årsag til ulykken og er ansvarlig for ledelsen.

Advarsel om ulykke:

1. "tre overtrædelser" er en af ​​de oprindelige årsager til produktionssikkerhedsulykker. Ulykkerne forårsaget af ulovlig drift og krænkelse af arbejdsdisciplinen tegner sig for mere end halvdelen af ​​det samlede antal ulykker. "Tre overtrædelser" er blevet hovedårsagen til ulykken.

2. Produktionsenheder og operatører forstår ikke fuldstændigt alvoret i konsekvenserne af overtrædelse af regler og forskrifter, hvilket resulterer i fænomenet "tre overtrædelser" mange gange.

Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores store afbryder lockout lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset stor afbryder lockout lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: store afbryder lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engrossalg, tilpasset, billig, pris, foretaget i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel