sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto-enhed brugt til 120 277V kredsløb

Loto-enhed brugt til 120 277V kredsløb

Delnr .: CBL 11 Clamp-On Circuit Breaker Lockout C ircuit breaker locks Clamp-on breaker lockouts er nemme at installere ved hjælp af patenteret tommelfingerskruddesign - ingen skruetrækkere er nødvendige! Spænd blot låsen sikkert på skiftetangen, træk dækslet over tommelfingerskruen og lås dækslet for at forhindre klemme i ...

Beskrivelse

Delnummer: CBL 11

Clamp-On Circuit Breaker Lockout
Circuit breaker låse
Fastgørelsesafbrydere er nemme at installere ved hjælp af patenteret tommelfingerskruddesign - ingen skruetrækkere er nødvendige! Spænd blot låsen sikkert på skiftetangen, træk dækslet over tommelfingerskruen og lås dækslet for at forhindre, at klemmen løsnes. Cleats er inkluderet til brug med afbrydere med lange, glidende afbryderkast.

  1. Fremstillet i ugged polypropylen og slagmodificeret nylon

  2. Fås i størrelser 3 . Kan bruges sammen med låseklemmer i bunden til svære at låse længere glidekontakter og kontakter med stor vinkelrotation.

  3. Lås med en sikkerhedshængelås.

  4. Accepterer låsekæder op til 9 / 32 " i diameter.

SPECIFIKATION:


Del nr.

BESKRIVELSE

CBL 11

Ved låsninger på 120-277V afbryder skal du håndtere bredden ≤ 18 mm

CBL 12

Ved beskyttelseslås på 480-600V skal du håndtere bredden ≤ 42 mm

CBL 13

Ved store låsninger på 480-600V-afbrydere skal du håndtere bredden ≤ 72 mm

Fremhæv nøglepunkter og vær nøje opmærksom på opbygningen af ​​et GG-tilbud; dobbelt GG-tilbud; forebyggelsesmekanisme

Organiser alle enheder til at sortere lister over fareidentifikationer og udføre risikovurdering og klassificering. Professionelle enheder opfordres til at udvikle systemet til tidlig varsling af risici, og organisationer er organiseret til dynamisk at forbedre og justere listen over skjulte risici i det tidlige advarselssystem, og" fire-farve kort" er vedtaget til visuel styring. Vi vil foretage en grundig undersøgelse og kontrol af skjulte farer, yderligere styrke kontrollen med skjulte farer i udstyr og faciliteter, miljøet og" usikker menneskelig adfærd," og nøje undersøge overtrædelser af regler og regler fra folk. Ved gentagne skjulte farer bør vi styrke vurderingsindsatsen og fjerne GG-kvotet; kilde-GG-quot; ved ulykker, implementer GG-kvotet; dobbelt GG-quot; forebyggelsesmekanisme for risikoidentifikation, kontrol og skjulte farer påvisning og behandling og konsolidere grundlaget for sikkerhedsstyring.

Forbedre mekanismen og styrke den integrerede ledelse af relevante parter

For de 25 relevante parter i virksomheden' s region skal de relevante parter oprette arkiver i henhold til GG-kvotet; 13 elementer GG-quot; køb nødvendigt sikkerhedsbeskyttelsesudstyr og integrere dem i det integrerede sikkerhedsstyringssystem for koldvalsning. Den ansvarlige forretningsenhed foretager en omfattende evaluering af de relevante parter hver måned og udfører hovedansvaret.

Identificer problemets kerne og udfør målrettet afhjælpning af skjulte farer

Overhold den problemorienterede, målorienterede, resultatorienterede, tematiske forskning, omhyggeligt tilrettelægge, organisere og udføre farlige kemikalier, farlige gasser, kontaktgenkendelse og betjeningsplade, begrænset plads særligt udbedringsarbejde, udføre omskolingsaktiviteter i kombination med uheldssager, styrke den grundlæggende sikkerhedsledelse, sikre resultaterne.

Først organiserede vi specielle inspektioner af farlige kemikalier, laboratorieopbevaring af farlige kemikalier og specielle inspektioner af farlige gasser for at finde problemer og foretage korrektioner. Meddelelsen om gassikkerhedsinspektion blev udstedt, hvor alle enheder krævede at lære lektioner fra sagerne i anmeldelsen og håndtere farlige kemikalier og farlige gasser i overensstemmelse med love og forskrifter.

Det andet er at udføre den specielle udbedring af tilslutningsbekræftelse, driftskortcirkulation og brugsstyring og udstede meddelelsen om inspektionssituationen for udførelse af tilslutningsbekræftelse og specielt udbedringsarbejde af udstyrets driftskort, som kræver trækketimer fra ulykken og at tage sagen som en henvisning til at konsolidere grundlaget for forbindelsesbekræftelse og styring af udstyrets driftskort.


For det tredje formidle rettidig meddelelsen om GG-kvot; 4. 8 GG-kvote; ulykke med Changshan Iron and Steel Company og" 4 · 30 " den største produktionssikkerhedsulykke af Ordos Hualingye kulkoksning, organisere alle enheder til at hente lektioner fra ulykken, kontrollere tagbilen, elevatoren, faldende risikopunkter osv .; At gennemføre genuddannelse og uddannelse af personale og arbejdstagere I kombination med intensiv vedligeholdelse skal de skjulte farer ved elektriske kredsløb, elektrisk udstyr og faciliteter samt udstyr og faciliteter til varmekontrol kontrolleres og kontrolleres for at sikre implementering af brandforebyggelse, elektrisk stødforebyggelse og varmekontrolforanstaltninger.

Vær opmærksom på bor, forbedrer sikkerhedsproduktionens nødkapacitet

47 boreplaner er udviklet til styring af vigtige farlige kemikalier, mekaniske skader, løfteskader osv. På baggrund af den specielle situation i den aktuelle epidemisituation var borerne hovedsageligt organiseret i form af skrivebordsprøve, inklusive 18 årlige øvelser udført af virksomheden og 29 øvelser udført af hver enhed. Gennem boret forbedrer det arbejdstagernes evne til at håndtere forskellige former for ulykker og tester planens anvendelighed og effektivitet.

For at xi jinping, den nye tid tanken om socialisme med kinesiske egenskaber som vejledning, fast etablere en sikker udviklingside, styrke sikkerhedsimplementering hovedorganansvar, uddybe den dobbelte forebyggelsesmekanisme og væsentlig konstruktion af sikkerhed, fokus, fokus, vanskeligheder i overensstemmelse med loven i overensstemmelse med forskrifterne, streng forvaltning, stræber efter at" parti og regering med hovedmanden, et par ansvarsområder, administrerer samordnet, uagtsomhedsansvar" ;. I det næste trin vil vi fortsætte med at finde huller, styrke svage bånd og skabe en ny situation med positiv interaktion mellem produktionssikkerhed og virksomhedsudvikling.Hot Tags: Loto-enhed bruges til 120 277V kredsløb

Send forespørgsel