sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Miniature Circuit Breaker Lockout af aluminiumslegering

Miniature Circuit Breaker Lockout af aluminiumslegering

Delnr .: CBL51 Miniature Circuit Breaker Lockout a) Fremstillet i aluminiumslegering. b) Tilpas de fleste eksisterende typer af europæisk og asiatisk afbryder. c) Passer til en afbryder skifter og kan strammes med en skruetrækker. d) Kan tage en hængelås med skaftdiameter op til 8,5 mm. e) Fås til enkelt- og flerpolede afbrydere.

Beskrivelse

Del nr .:CBL51

MiniatureCircuitBreakerLockout

a)Mpassende fra aluminiumslegering.

b) Tilpas de fleste eksisterende typer europæisk og asiencircuitbreaker.

c)Passer til afbrydere skifter og kan strammes med en skruetrækker.

d) Kan tage en hængelås med kædediameter op til8.5mm.

e)Atilgængelig for enkelt- og flerpolede afbrydere.

Pkunstnr.

Beskrivelse

CBL51

Max spænding9mm

Hvorfor ikke tage Lockout Tagout alvorligt 5


1910.147 (c) (1) Energikontrolprogram (300 overtrædelser)


Arbejdsgiveren skal etablere et program bestående af energikontrolprocedurer, medarbejderuddannelse og periodiske inspektioner for at sikre, at før nogen medarbejder udfører service eller vedligeholdelse på en maskine eller udstyr, hvor uventet aktivering, opstart eller frigivelse af opbevaret energi kan forekomme og forårsage personskade , skal maskinen eller udstyret isoleres fra energikilden og gøres ude af drift.


Formålet med energikontrolprogrammet er at levere skriftlige politikker og regler inden for dit sikkerhedsstyringssystem. Denne regulering vedrører den praksis og procedurer, der er nødvendige for at deaktivere maskiner eller udstyr, der forhindrer frigivelse af farlig energi, mens medarbejderne udfører service og vedligeholdelsesaktiviteter. Den måde, proceduren dokumenteres på, kan gøre en stor forskel for den person, der prøver at udføre den korrekt. De forskellige typer proceduredokumentation er op til hver virksomhed at bestemme, hvilket dokumentationsformat der vil være mest effektivt for dine medarbejdere og udstyr.


Når autoriserede medarbejdere låser udstyr, anbefales det generelt at anvende et grafisk format. Grafiske procedurer er tilbøjelige til at give den klareste, mest tilgængelige og visuelt tiltalende vejledning. Korrekt placering og identifikation af alle energikilder er også vigtig.


1910.147 (d) Ansøgningskontrol (185 overtrædelser)


De etablerede procedurer til anvendelse af energikontrol (lockout- eller tagout-procedurerne) skal dække følgende elementer og handlinger og skal udføres i følgende rækkefølge.

Specielt designet efter dine særlige krav, vores aluminiumslegering miniature-afbrydere lockout lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset aluminiumslegering miniature afbryder lockout lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: aluminiumslegering miniature afbryder lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel