sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Master Lock Miniature Circuit Breaker Lockout

Master Lock Miniature Circuit Breaker Lockout

Miniature Circuit Breaker Lockout a) Lavet af teknisk plastforstærket nylon PA. b) Anvendes til de fleste eksisterende typer af europæiske og asiatiske strømafbrydere. c) Foreslås at udstyres sammen med en hængelås for øget sikkerhed. d) Let installeret uden brug af værktøjer.

Beskrivelse

Miniature Circuit Breaker Lockout

a) Lavet af teknisk plastforstærket nylon PA.

b) Anvendes til de fleste eksisterende typer af europæiske og asiatiske strømafbrydere.

c) Foreslås at udstyres sammen med en hængelås for øget sikkerhed .

d) Let installeret uden brug af værktøjer.

e) Kan tage hængelåse med en spænddiameter op til 7,5 mm (9/32 ").

f) Fås til enkelt- og flerpolede afbrydere .

 

Del nr.

Beskrivelse

POS

POS (Pin Out Standard), 2 huller krævet, passer op til 60Amp

PIS

PIS (Pin In Standard), 2 huller krævet, passer op til 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), 2 krævede huller, monter op til 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), intet hul i afbrydere kræves

pos3POS-PIS-POW-TBLO_01Kredslid og elektrisk stødulykke

Efter ulykken: i august 2007, sprøjtestøbningsprocessen for et selskab i Qingdao wang afbøjning af injektionsform, fordi sprøjtestøbemaskinen ved siden af ​​arbejdsbænken lampe kraftledning langvarig slid og lækage, kraftledning slid og lækage kontakt med arbejdsbenken jernramme, Wang greb i arbejdsbænken jernramme for at tørre formen, blev banket ned af elektricitet.


Årsag til ulykke:

1. Den vigtigste årsag til denne ulykke er den ikke-standardkabling af belysningskraftledningen på betjeningsplatformen, svigt i beskyttelsen af ​​isoleringslaget i strømforsyningen og svigt i lækagebeskyttelsesanordningen.

2. Den vigtigste årsag til ulykken er, at udstyr, sikkerheds- og sikkerhedsansvarlige ikke udfører den daglige inspektion og overvågning af sprøjtestøbemaskinen og går gennem marken, ikke i rette tid foretager inspektion og vedligeholdelse af lockout-tagout og ikke effektivt finde og løse problemet.

Ulykkesansvar:

1. Hovedårsagen til ulykken er, at udstyrsafdelingen ikke finder og vedligeholder sprøjtestøbemaskinen i tide.

2. Ulykken forårsaget af Wang's overtrædelse af regler er den vigtigste årsag til ulykken, og han er hovedsageligt ansvarlig for det.

3. Teamleder, sikkerhedsofficer og underfabrik i forretningsafdelingen undlader rettidigt at kontrollere og stoppe overtrædelsen af ​​regler og forskrifter på scenen, som er den indirekte årsag til ulykken og er ansvarlig for ledelsen.

Advarsel om ulykke:

1. Der er mange elektriske apparater på produktionsstedet for hver enhed, så det er nødvendigt at installere lækagebeskyttelsesanordning, bruge gummimuffekabel og indstille elektriske ledninger i henhold til reglerne. Især envejs ledningskredsløb, afbryder, stikkontakt, belysning, udstødningsventilator og andet elektrisk, hvis ikke i overensstemmelse med specifikationen, udsat for ulykker.

2. Fjernelse af produktets utrygge tilstand og regulering af menneskers usikre opførsel er vigtige aspekter af forebyggelse af ulykker og fokus på sikkerhedsstyring.

Hot Tags: master lock miniature circuit breaker lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel