sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Mcb Safety Device Loto

Mcb Safety Device Loto

Delnr .: CBL51 Miniature Circuit Breaker Lockout a) Fremstillet i aluminiumslegering. b) Tilpas de fleste eksisterende typer af europæisk og asiatisk afbryder. c) Passer til en afbryder skifter og kan strammes med en skruetrækker. d) Kan tage en hængelås med skaftdiameter op til 8,5 mm. e) Fås til enkelt- og flerpolede afbrydere.

Beskrivelse

Del nr .:CBL51

MiniatureCircuitBreakerLockout

a)Mpassende fra aluminiumslegering.

b) Tilpas de fleste eksisterende typer europæisk og asiencircuitbreaker.

c)Passer til afbryderen skifter og kan strammes med en skruetrækker.

d) Kan tage en hængelås med kædediameter op til8.5mm.

e)Atilgængelig for enkelt- og flerpolede afbrydere.

Pkunstnr.

Beskrivelse

CBL51

Maks spænding9mm


For at forbedre medarbejdernes bevidsthed om og driftsevner skal du sikre, at medarbejderne har engageret sig i det job, der kræves kendskab til produktionssikkerhed, gennemføre sikre produktionsbestemmelser og skadelige faktorer om discerniblile og beskyttelse, forhindre, at der sker sikkerhedsulykker, sikre sikkerheden i produktionen, forbedre arbejdet effektivitet, forbedre personalets samlede kvalitet, for at sikre sikkerheden i reparationsarbejdet glat, efter forgasningsanlægget for at udføre energiisoleringstræning, med henblik på energiisolering og måde, måde og giver en detaljeret forklaring.

Uddannelsesdeltagere inkluderer direktører for forgasningsværksted, ledere af forgasningsværksted og skiftoperatører.

For at lægge stor vægt på uddannelsen for at lade alle fuldt ud forstå uddannelsesindholdet har værkstedets sikkerhedspersonale med fire klasser af sikkerhedspersonale på forhånd for at samle billeder, materiale, sag, lave kursusartikler, gjort en masse forberedelse til denne træning, klasse fire sikkerhedsofficer Yang Zhen detaljerede forklaringer til alle, vi' har lært at sikkerhedslåse, brug, princip og klassificering af mærkningskravene til at implementere energiisolering. Energiisolering kræver en proces med" identifikation før låsning, identifikation af fareisolering, underskrivelse af låseliste, bekræftelse af fareisolering og kommunikation af test" ;. Streng kontrol udføres lag på lag for at sikre effektiv isolering af energi og sikkerhed i driftsprocessen.

Værkstedets sikkerhedsofficer og deltage i træningspersonalet til at interagere, lad alle sætte deres tvivl, forklarede han dig en efter en. Alle tænkte aktivt, i processen med vedligeholdelse kan støde på energiisolationsproblemer blev stillet spørgsmål og modtaget et ad gangen svar. Gennem denne træning har alle dem en yderligere forståelse af energiisolering, der lægger et solidt fundament for den fremtidige produktion af en sikker og stabil lang cyklus.

Specielt designet efter dine særlige krav, vores MCC-sikkerhedsanordning er fremstillet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset mcb sikkerhedsanordning, der er fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: mcb sikkerhedsanordning loto fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel