sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Åbn låsning af startkredsløb

Åbn låsning af startkredsløb

Del nr.:CBL02-3 Støbt sag Afbryder Lockout a)Fremstillet af ingeniør plast styrket nylon PA. b)Lås forskellige typer afbrydere.

Beskrivelse

Del nr.:CBL02-3

Støbt sag Afbryder Lockout

a) Fremstillet af teknisk plast styrket nylon PA.

b) Lås forskellige typer afbrydere.

Del nr.

Beskrivelse

CBL02-1

Størrelse: 55 mm(W)×26mm(H)×19mm(D), max fastspænding 10mm,

brug for en lille skruetrækker til at installere

CBL02-2

Størrelse: 55 mm(W)×26mm(H)×19mm(D), max fastspænding 10mm,

uden at installere nødvendige værktøjer.

CBL02-3

Størrelse: 55 mm(W)×33mm(H)×19mm(D), max fastspænding 10mm,

uden at installere nødvendige værktøjer.

2

Grundlæggende krav til bestemmelser om energiisolation

1. Afhængighedsenheder skal udarbejde procesenhedsbehandlingsordninger og energiisolationsordninger for processystemet, som omfatter systembaserede offentlige arbejder, grænseområder på tværs af værksteder og generel isolering af anordninger eller enheder, organiserer relevante afdelinger og værksteder i virksomheden, som skal godkende, og de øvrige skal godkendes af afhængighedsenhederne selv.

2. I princippet har tillid til blinde, ikke ventilen, for energi isolation.

3. Isolationspunktet med blind pladeisolering behøver ikke Lockout-tagout, og den blinde plade skal hænges. Alle isolationsventiler skal være låst og mærket, før blindpladen pumper og tilsnæder driften. For de blinde plader, der kræver længdestop, såsom standsning og åbning, kan isolationsventilen låses op efter afslutningen af tilstopningen af blindpladen. For de blinde plader, der kræver kortvarig tilslutning under midlertidig konstruktion, kan isolationsventilen låses op efter afslutningen af tilslutningen af den midlertidige konstruktion og tilslutningsbetjeningen af blindpladen.

4. Sikkerhedslåse skal matches med "Fare! Betjen ikke med "etiketten". Når isolationspunktet ikke opfylder låsebetingelserne, kan etiketten hænges uden låsning med operatørens og den person, der er ansvarlig for produktionen af den afhængige enhed, og med underskriften på etiketten.

Trin til energiisolation

Låsning af et enkelt isolationspunkt:

Projektlederen for den territoriale enhed (eller dennes autoriserede person, såsom værge) og operatøren af betjeningsenheden sikrer isolationspunktet med en personlig lås.

Låsning af flere isolationspunkter implementeres i følgende rækkefølge:

1. Projektlederen for den territoriale enhed låser og hænger etiketter på alle isolationspunkter med kollektive kabler.

2. Sæt nøglen til den kollektive lås i låseboksen, og nøglenummeret skal svare til sikkerhedslåsen på stedet.

3. Projektlederen for den territoriale enhed og personalet på hvert operationssted i operationsenheden skal låse låseboksen med personlige låse.

4. Den person, der er ansvarlig for operationsenhedens område, sørger for, at personalet på hvert operationssted låser den kollektive låseboks.

5. Udstederen af arbejdstilladelsen for den lokale enhed skal kontrollere og bekræfte låsepunktet personligt, inden den pågældende arbejdstilladelse udstedes.

6. Den territoriale enheds arbejdsgodkendelse skal kontrollere, at ovennævnte procedurer er blevet effektivt overholdt og gennemført, inden arbejdstilladelsen udstedes.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores open start kredsløb lockout lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede åbne start kredsløb lockout lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: open start kredsløb lockout, producenter, leverandører, fabrik, tilpasset, engros, pris

Send forespørgsel