sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Pneumatisk spærreventil

Pneumatisk spærreventil

Delnr .: ASL03-2 Cylindertanklåsning a) Lavet af holdbart ABS.

Beskrivelse

Del nr .:ASL03ASL03-2

Cylinder Tank Lockout

a)Lavet af holdbart ABS.

b)Hele produktet er metalfrit for overlegen gnistbestandig og kemisk resistens.

c)Modstandsdygtigt over for revner og slid i ekstreme vejr- og temperaturforhold.

d)Kan udstyres sammen med hasps og hængelåse.

Del NR.

A

B

C

D

ASL 03

92

40

32

46

ASL 03-2

83

37

/

31

详情页2---副本_01

Elektrisk sikkerhedsserie

Dette afsnit handler hovedsageligt om LOTO, som du skal være bekendt med, hvis du har kørt et lignende program. Det er' det er netop det i NFPA 70 E, udover at kræve, at arbejdsgivere skal etablere LOTO-procedurer, er der andre specifikke krav, og vi' vil fokusere på nogle af de mere interessante eller let overset.

Arbejdsgiverens' s ansvar inkluderer at sikre, at det leverede udstyr er i låsbar tilstand. Tilvejebringelse af udstyr, der er nødvendigt for at udføre lockout / tagout-procedurer. Derfor, som EHS, bør vi give passende forslag til at hjælpe med at forbedre udstyr og faciliteter, der ikke har funktionen til at låse og liste. Selvfølgelig kan vi også udstyre hjælpelåseværktøjer til at nå formålet med låsning.

# 2 lås og tag den afbryder, der kan opnå fysisk partition, i stedet for at bruge nødknap eller vælg afbryder som låsepunkt. LOTO skal kun installeres på kredsløbsafbrydelsesmidler. Kontrolenhederne, til som trykknapper - eller vælgekontakterne, må ikke være, informerer den som den primære isoleringsenhed. Bemærk: I det generelle LOTO-program kan nogle PLC-funktioner bruges som energilåsepunkter til visse operationer, hvilket ikke er i strid med denne artikel, fordi det samlede PL-niveau af udstyret kan bruges til at låse for at forhindre utilsigtet start af udstyret ; Det, som NFPA 70 E siger, er at eliminere stødfare, ikke for at forhindre enheden i at starte ved et uheld, men helt forebygge elektrisk stødskade, så den skal være helt afskåret og ikke logisk låst.

Lockout-enheden skal omfatte en metode til identifikation af den person, der identificerer lockout-enheden. Med andre ord skal lockout-enheden indeholde oplysningerne om den person, der identificerer lockout-enheden.

Dette afsnit har en klar definition af frigivelse af lagret energi. Det, der er interessant, er, at det ikke kun refererer til kapaciteten, der er forbundet med elektricitet, men også henviser til frigivelse af hydraulisk energi og potentiel energi, der ikke er forbundet med elektrisk stød.

# 5 i LOTO-kapitlet understreges det for den elektriske test igen, at testen skal udføres på den kendte spænding før og efter hver test for at sikre, at testværktøjet altid er i god stand. Testinstrument, der skal bruges, den påkrævede PPE, og den person, der vil bruge det til at verificere korrekt funktion af testinstrumentet på en kendt spændingskilde før og efter brug.

# 6 Dette kapitel fokuserer på de specifikke trin til at etablere og verificere sikre arbejdsforhold for elektricitet og understreger, at trinene skal følges for at sikre sikre arbejdsforhold.


Sørg for, at alle kraftledninger er afbrudt og kan bekræftes på stedet ved hjælp af det nyeste kredsløbsdiagram;

Når lasten er åbnet og lukket, skal du åbne frakoblingsenheden på hver strømforsyning;

Kontroller visuelt, at alle afbrydende enheder er helt og fuldstændigt afbrudt.

Frigør lagret elektrisk energi;

At frigive eller låse mekanisk energi;

Implementere låsning og liste efter proceduren;

Brug instrumenter til at teste hver fase af strømforsyningen;

Jord om nødvendigt. (dette er almindeligt i tavler)

Hot Tags: Pneumatisk spærreventil

Send forespørgsel