sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Universal Multi-polet Circuit Breaker Lockout

Den universelle flerpolede kredsløbsspærre er designet til de fleste dobbelt- og tredobbelte polstrømbrydere

Beskrivelse

Universal Multi-polet Circuit Breaker Lockout

CBL07


Den universelle flerpolede kredsløbsspærre er designet til de fleste dobbelt- og tredobbelte polstrømbrydere. Denne breaker lockout har en meget slidstærk, slagmodificeret nylon konstruktion og er ANSI certificeret. Det har et slipsstangsdesign, som passer bedre.


Stram skruen for at fastspænde sikringslåsen forsvarligt over slibestangen, og sæt derefter hængelåsen ind for at forhindre klemmen i at løsne.


Dette er en ideel lås for at isolere og sikre kredsløbsafbrydere for at beskytte medarbejdere mod elektriske ulykker under vedligeholdelse af udstyr.

 

Del nr.

Beskrivelse

CBL07

1,05 "H x 1,25" B x 2,25 "D


Specielt designet i overensstemmelse med dine specielle krav, vores universelle flerpolede kredsløbsspærre, der er lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros-tilpasset universel flerpolet kredsløbslåsning lavet i Kina til billig pris hos vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: universelle multi polet kredsløbslås lockout producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel