sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Elektrisk Lock Out Tag Out

Elektrisk Lock Out Tag Out

Del nr.: WSL31 Spærring af vægkontaktknap a)Fremstillet af gennemsigtig højstyrke glas harpiks PC materiale. b)Nem at installere, skal du blot indsætte den på switch-kabinettet. c)Anvendes til kemisk industri, kraftværk, stål, værksted og anden vedligeholdelse af udstyr sikkerhedsbeskyttelse. d)Den er velegnet til switch eller industriel elektrisk afbryder med en udvendig dimension på under 65 mm.

Beskrivelse

Del nr.: WSL31

Spærring af vægkontaktknap

a) Fremstillet af gennemsigtig højstyrke glas harpiks PC materiale.

b) Let at installere, bare indsætte det på afbryderskabet.

c) Anvendes til kemisk industri, kraftværk, stål, værksted og andet udstyr vedligeholdelse sikkerhedsbeskyttelse.

d) Den er velegnet til switch eller industriel elektrisk afbryder med en udvendig dimension på under 65 mm.

 

Del nr.

Beskrivelse

WSL31

Størrelse:80mm×80mm×60mm


Professionel

Lockey Safety Products Co, Ltd er en professionel producent i Kina, med speciale i at producere alle former for sikkerhed lockout produkter til at hjælpe med at undgå industrielle ulykker, som er forårsaget af den uventede energi eller opstart af maskiner og udstyr ved ukontrolleret frigivelse af energi.
Vi leverer alle former for sikkerhed hængelås, ventil lockout, lockout hasp, elektrisk lockout, kabel lockout, gruppe lockout boks, lockout kit og station.

>

Team

Nu har Lockey mere end 60 medarbejdere og dækker et samlet areal på 2000 kvadratmeter. Hver medarbejder trækker sin vægt til at opbygge en velstående virksomhed. Vi har også vores forsknings- og udviklingsteam til at bringe forskellige former for sikkerheds lockout produkter og løsninger til at opfylde vores dedikerede kunders krav. Hvert år deltager vi i masser af professionelle messer, som A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

>

ODM&OEM

Siden vores etablering,Vi har vores egne fabrikker, førsteklasses service, komplet udstyr og teknologi, Lockey insisterer på innovation af technoligy, produkter og ledelse. Vores service kan have tillid comnpletely, Vi producerer egnet til behovene i kundernes personlige produkter i henhold til kundernes personlige produkter i henhold til kundernes krav. Vi leverer også OEM-service, vi er meget villige til at acceptere alle ordrer, der skal tilpasses.

>

Service

Vores conpany understøtter handel sikkerhed-en gratis servce, der beskytter dine ordrer fra betaling til levering. Lockey handel sikkerhed grænse: US $ 95.000
Vælg din foretrukne sikker online betalingsmulighed fra e-Kontrol, kreditkort og T / T.conpany understøtter handel sikkerhed -en gratis servce, der beskytter dine ordrer fra betaling til levering. Lockey handel sikkerhed grænse: US $ 95.000
Vælg din foretrukne sikker online betalingsmulighed fra e-Kontrol, kreditkort og T / T.

Uddannelse i energiisolation af processystem

En oversigt over

Disse bestemmelser er specificeret med henblik på at styrke energiisolationstyring af processystemet og forhindre personaleskader eller tab af ejendom som følge af utilsigtet frigivelse af energi under eftersyn af processystemet.

Disse forordninger regulerer metoder, procedurer og forvaltningskrav til energiisolation, før processystemerne anvendes.

Forordningen om energiisoleringsstyring af processystemet er opdelt i 5 kapitler og 37 artikler, hovedindholdet omfatter: generelle regler, ansvar og arbejdsdeling, grundlæggende krav, trin til energiisolation og andre relaterede arbejdsindhold og krav.

Fordeling af opgaver

Produktionsteknologiafdelingens ansvarsområder: den centraliserede forvaltningsafdeling for energiisolering af processystemet med ansvar for formulering, forvaltning og vedligeholdelse af dette system; Ansvarlig for gennemgang af processystemets energiisoleringsplan.

Afdelingen for elektrisk udstyrs ansvar: Afdelingen for elektrisk udstyr er ansvarlig for at godkende købsplanen for isolationsudstyr og deltage i gennemgangen af processystemets energiisolationsplan. Ansvarlig for blind plade specifikation, produktionsplan arrangement og blind plade pumpe og blokere konstruktion forvaltning.

Produktionsoperationsafdelingens ansvar: tilvejebringe betingelser for energiisolering af processystemet; Deltag i gennemgangen af processystemets energiisolationsprogram.

Sikkerheds- og miljøbeskyttelsesafdelingens ansvar: Deltage i revisionen af processystemets energiisolationsordning; Ansvarlig for sikkerhedsovervågning og styring af processystemets energiisolering og blindpladepumpning og tilsnækning.

Fordeling af opgaver

Den territoriale enheds ansvar: ansvarlig for den daglige forvaltning af energiisolering af processystemet; Ansvarlig for formulering og implementering af procesenhedsbehandlingsordning og processystemenergiisolationsordning; Ansvarlig for forvaltningen af forskellige ordninger, diagrammer, optegnelser og hovedbøger dannet i processen med energiisolering af processystemet, og udføre det territoriale ledelsesansvar til driftsenheden.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores elektriske lock out tag ud lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede elektriske lock out tag ud lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: elektrisk lock out tag ud, producenter, leverandører, fabrik, tilpasset, engros, pris

Send forespørgsel