sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout for elektriske stik

Lockout for elektriske stik

Delnr .: EPL01 Elektrisk stiklås a) Lavet af robust ABS. b) Undgå, at stikkene befinder sig i stikkontakten, velegnet til alle slags industrielle stik. c) Stikket sidder helt inde i enheden, hvor kablet føres gennem et adgangshul indeni. d) Kan låses med 2-4 hængelåse, låsestangdiameter op til 7 mm.

Beskrivelse

Delnr .: EPL01

Elektrisk stiklås

a) Lavet af robust ABS.

b) Undgå, at stikkene befinder sig i stikkontakten, velegnet til alle slags industrielle stik.

c) Stikket sidder helt inde i enheden, hvor kablet føres gennem et adgangshul indeni.

d) Kan låses med 2-4 hængelåse, låsestangdiameter op til 7 mm.

 

Del NR.

Beskrivelse

EN

B

C

d1

d2

EPL01

For 110V-stik

90

51

51

13

8

EPL01M

Til 220V-stik

120

65

65

18

8

EPL02

Til store 220V / 500V-stik

178

84

84

26

8

Ulykke med skruing af skruetransportør

Ulykkeshistorie:

I september 2004, en cementfabrik emballage værksted, personale til at udføre hælde arbejde, efter bagagerummet, lageret er ikke materialet, derefter håndholdte stålrør, der står på spiraltransportøren i bunden af ​​biblioteket. Efter losning var lageret klar til at komme ned, kun for at finde ud af, at på grund af foden iført skumtøfler, vanskeligt at bevæge sig, er tyngdepunktet ustabilt, uregelmæssig venstre fod lige trådt ind i skruetransportøren øvre 10 cm bred spalte, løbet maskinen bliver sine fødder og ben vridd ind i. Stop bilen straks, og drej hjulet i den modsatte retning, og træk derefter benet ud, hvilket resulterer i høj amputation af venstre ben.

Årsagen til ulykken

1. Pakkerne brugte ikke beskyttelsesudstyr efter behov, men bar skumtøfler og gik på den ujævne maskine. At træde ind i maskinrummet var den direkte årsag til ulykken.

2. Skruetransportøren har ingen sikkerhedsfaciliteter såsom dækplade eller beskyttelsesdæksel på den øverste del af 10 cm bredt spalte, hvilket er en vigtig årsag til ulykken.

3. Styring af produktionssikkerhed i cementanlæg er svag, systemet er ikke implementeret, de åbenlyse skjulte problemer er ikke blevet fjernet.

Oplysning og afhjælpende foranstaltninger:

Vi vil styrke færdighedstræning for alle positioner, standardisere brugen af ​​sikkert arbejdsbeskyttelsesudstyr og intensivere tilsyn og overvågning.

Specielt designet efter dine særlige krav, vores lockout til elektriske stik lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede elektriske stikpropper, der er lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: elektriske stik lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel