Metalfri cylinder tanklåsning

Metalfri cylinder tanklåsning
Produktdetaljer

Del nr .:ASL03ASL03-2

Cylinder Tank Lockout

a)Lavet af holdbart ABS.

b)Hele produktet er metalfrit for overlegen gnistbestandig og kemisk resistens.

c)Modstandsdygtigt over for revner og slid i ekstreme vejr- og temperaturforhold.

d)Kan udstyres sammen med hasps og hængelåse.

Del NR.

A

B

C

D

ASL 03

92

40

32

46

ASL 03-2

83

37

/

31

详情页2---副本_01


Opstart og nedlukning er relativt risikabelt for procesproduktionsanordninger på raffinaderier eller kemiske anlæg. I henhold til CCPS forekommer processikkerhedshændelser fem gange oftere under kørsel end ved normal drift, selvom anlæggets opstart kun udgør en lille del af den samlede anlægsdrift.

I 2010, en ulykke med olieraffinaderiindustrien, fandt undersøgelsen, at 50% af sikkerhedsulykken i processen skete i det første drev, åben parkering, parkeringskørsel, igen efter kort tid i lang tid med at køre sådan som etape skyldes dette, at processen involverer mange uregelmæssige åbne parkeringsperioder, og en sådan periode kan føre til uventede og usædvanlige situationer. Selvom virksomheden også har truffet nogle sikkerhedsforanstaltninger i disse faser, fordi sikkerhedslaget for det meste er i bypass og så videre ikke kan spille en funktionel tilstand, er disse stadier faktisk katastrofeområderne.

For at forhindre forekomst af lignende større processikkerhedsulykker skal fabrikken formulere strenge og ajourførte driftsprocedurer og beredskabsplaner for produktionsanordninger, give passende uddannelse for operatører og gennemføre effektiv kommunikation. I dette nummer deler vi elleve nøgleprincipper og bedste praksis til styring af procesanlægssikkerhed.

Følgende er tre sikkerhedshændelser rapporteret af den amerikanske kemiske sikkerhedskommission (CSB) under parkeringsoperationer og erfaringer for at forhindre lignende hændelser i fremtiden:


1 / 02: 40 den 1 marts 3, 200 1, forårsagede en BP Amoco Polymers, NC-selskabs nødtank i Augusta, Georgien, en termisk nedbrud overtryk eksplosion, der dræbte tre mennesker.

På ulykkestidspunktet forsøgte tre arbejdere at åbne endedækslet på en varmsmeltende plast-procesbeholder, en polymeropsamlingstank designet til at genanvende noget af det affaldsplastik, der delvist er blevet genaktiveret i dets kemiske reaktorer under kørsel og parkering . Arbejderne blev dræbt, da en delvist boltet endehætte brast og spydte smeltet plast. Strålen' s energi fik en nærliggende rørledning til at sprænde og antændte den varme væske, der løb fra rørledningen, som derefter dannede en dampsky og antændte.

CSB-undersøgelsen fandt, at 12 timer før ulykken forsøgte arbejderne at starte bilen, som blev standset på grund af en vis funktionsfejl i ekstruderen nedstrøms for reaktoren, og en stor mængde råmateriale, der ikke reagerede fuldt ud blev sendt ind i polymergenvindingsbeholderen. Den varme og smeltede plast gennemgår fortsat en kemisk reaktion i polymergenvindingsbeholderen og begynder at nedbrydes, hvilket skaber en gas, der får polymeren til at boble og opsvulme i tanken og til sidst fylde hele tanken. Udvidelsestrykket presser polymeren ned på rørledninger, der er forbundet til tanken, inklusive normale og nødudladningsrørledninger. Når plastikken er inde i røret, størkner den, når den afkøles og blokerer rørets' s indgang. Gassens manglende evne til at slippe ud resulterede i trykbehandling af polymerlagertanken. CSB fandt også, at BP Amocro' s procesfareanalyse (PHA) og processikkerhedsoplysninger om designgrundlaget og driftsprincipperne for polymerlagertanken var utilstrækkelige.Undersøgelse