sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Nødstop Tryk cylinderlås

Nødstop Tryk cylinderlås

Delnr .: SBL03-1 Nødstopknaplåsning a) Lavet af holdbar gennemsigtig pc. b) Det forbyder adgang til en switch eller kontrol. c) Hesteshow-formet tilbagetrækningsbase kan bruges på hævede navneskilte og off-center installation til at rumme drejekontaktknapene.

Beskrivelse


Del nr .:   SBL03-1

Nødstopknaplåsning

a) Lavet af holdbar gennemsigtig pc.

b) Det forbyder adgang til en switch eller kontrol.

c) Hesteshow-formet tilbagetrækningsbase kan bruges på hævede navneskilte og off-center installation til at rumme drejekontaktknapene.

d) Der er plads til knapper op til 50 mm i diameter og 45 mm høj.

e) Passer både kontakter med 30,5 mm og 22 mm diameter.

 

Del NR.

Beskrivelse

SBL03-1

Accepterer låsekæder op til 8 mm i diameter.4 拷贝.jpg


SBL03-1_02

LOTO isoleringsenhed

Mængden af energi, der kan fortsætte, efter at enheden er isoleret. Såsom energi indeholdt i en fjeder, svinghjul, trykfluid eller gas, kondensator eller vægt.

Isoleringsenhed

En mekanisk enhed, der forhindrer overførsel eller frigivelse af farlig energi og materialer. Såsom: afbryderafbryder, strøm- eller sikkerhedsafbryder, rørledningsventil, blindplade, mekanisk blok, energiisolering lignende enhed.

Test / test

Kontroller effektiviteten af system- eller udstyrsisolering (f.eks. Verificer, at indlåsninger eller andre hindringer for isolering er blevet fjernet).

Pligter og ansvar

Virksomhedens udstyrsafdeling er ansvarlig for formulering og vedligeholdelse af denne kode, styring og vurdering af Lockout-tagout, og afdelingen for kvalitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse skal sørge for overvågning, høring og support til implementering af denne kode.

Hver enhed er ansvarlig for styring og implementering af Lockout-tagout-procedurer inden for dens forretningsområde og skal give ressourcegaranti.


Hot Tags: Nødstop Tryk cylinderlås

Send forespørgsel