sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vægafbryderknaplåsning

Vægafbryderknaplåsning

Del nr .:WSL/17

Beskrivelse

Del nr .:WSL 21

VægafbryderknapLåst ude

a)Fremstillet af gennemsigtigt højstyrke, glasharpiks, PC-materiale.

b)Permanent installeret på vægskontakten eller kontakten og andre elektriske apparater, skal du åbne låsen for at betjene.

c)Aftagelige bund- og sidedele.Huldesign på begge sider kan også låse stikket på væggen, ikke let at trække ud.

d)Kan fastgøres ved at trykke på skruer eller 3 M dobbeltsidet bånd.

Del nr.

Beskrivelse

WSL 21

Størrelse på basen: 75 mm × 75 mmGG amp;88 × 88 mm

Formålet og metoden til mekanisk beskyttelse


Formål: at kontrollere arbejdsrelaterede farer gennem en systematisk plan for at tilvejebringe og vedligeholde passende beskyttelsesforanstaltninger, afdækninger, sammenlåsninger og lignende sikkerhedsforanstaltninger på alle maskiner.

Beskyttelsesanordning - en beskyttelsesanordning, der bruges til at beskytte mod forskellige farer, herunder eksponering for roterende eller vibrerende maskindele, opvarmede maskindele, strømførende elektrisk, infrarød osv.

Interlock - en enhed der bruges til at forhindre betjening af en maskine, der mangler korrekt beskyttelse.

Ovenstående professionelle forklaring er ikke meget trættende wow, for at sige det enkelt, mekanisk beskyttelse er at eliminere den potentielle fare for bevægelse, metoden er at beskytte og låse ind.

Krav til mekanisk beskyttelse

Mekanisk udstyr skal være fire ud af fire:

Hvor der er et hjul, er der en hætte

Hver skaft har sin ærme

Hvert bord har sin silo

Hvor der er et hul, er der et låg

Lås fortegnelsen LOTO


Gælder for alle maskiner i mondelez-anlægget, alt personale i mondelez, såsom medarbejdere på stedet, leverandører osv. Al vedligeholdelse, produktionsrensning, vedligeholdelse og fjernelse af den faste dækning skal være strengt underlagt lockout-procedurerne. Lockout-tagout udføres for at undgå personskade på grund af utilsigtet mekanisk elektrificering, opstart eller utilsigtet frigørelse af lagret energi.

Specielt designet efter dine særlige krav, vores lockout-knaplås udført af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset vægtskiftknaplåsning, der er lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: vægafbryder knap lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, foretaget i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel