sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Vægmonteret Mini Plastic Wall Lock Box

Vægmonteret Mini Plastic Væglås Boks Fremstillet af plastikplastik ABS og PC-materiale Låseskinnerne kan rumme op til 8 hængelås og slidsen foran gør det muligt at indsætte nøgler, når kassen er låst. Brug en lås på hvert energikontrolpunkt og læg nøglerne i låsen ...

Beskrivelse

Vægmonteret Mini Plastic Wall Lock Box


Lavet af plastikplastik ABS og PC materiale

Låseskinnerne kan rumme op til 8 hængelås, og slidsen foran gør det muligt at indsætte nøgler, når kassen er låst.


Brug en lås på hvert energikontrolpunkt og læg nøglerne i låsekassen. Hver medarbejder placerer derefter sit eget hængelås på boksen for at forhindre uautoriserede adgang.


Hver arbejdstager beholder eksklusive kontroller ved at placere sine egne låse på lockoutboksen, der indeholder nøglerne til joblåsene.

 

 

Varenr.

Beskrivelse

LK31

Mini vægmonteret plast gruppe lockout


Specielt designet i overensstemmelse med dine specielle krav, vores vægmonterede mini-plast-låsekasse lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af låseprodukter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset vægmonteret mini plast væg lås kasse lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: vægmonterede mini plast væg lås box fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel