sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Høj kvalitet Skrivbar aluminiums sikkerhed lockout hasp

Høj kvalitet Skrivbar aluminiums sikkerhed lockout hasp

Delnr .: LAH02 En luminiummærket lockout-hasp LOCKOUT TAGO HASP kombinerer fordelene ved en standard-hasp og et tag samtidig. Anodiseret aluminiumslegering. Kombiner fordelene ved lockout tags og sikkerhed hasps i et enkelt praktisk produkt. Komplet med høj synlighed, genanvendelig skrivning ...

Beskrivelse

Del nr .:   LA H0 3

Aluminium Lockout Hasp

a) Fremstillet af anodiseret aluminiumslegering.

b) Med manipulationssikre låsetapper,   der gør det muligt at bruge flere hængelåse, når man isolerer en energikilde.

c) Med en høj synlighed,   genanvendelig sikkerhedsmærke til skrivning,   accepterer blyant,   pen eller markør til gentagen brug.

d) Mærkning og farve kan tilpasses.

 

Del NR.

Beskrivelse

LA H0 3

Samlet størrelse: 75mm × 189mm, accepter op til 8 hængelåse ..

Casestudie af lockout-tagout1

Sag 1

Beskrivelse: Storbritanniens piper alpha rig er en af de mest produktive olieplatforme i Nordsøen og har genereret enorme overskud for Storbritannien i de 12 år, der er gået siden dens færdiggørelse. Men natten til den 6. juli 1988 skete der en række store eksplosioner på platformen, der fik den hundrede ton olieplatform til at synke ned på havbunden. 167 mennesker mistede deres liv på kun halvanden time. Det var en af verdens værste offshore rigeksplosioner.

Hvad skete: en pumpe med aflastningsventilen fjernet uden energiisolering, Lockout-tagout, blev startet som en backup-pumpe, og LPG lækket fra indeslutningspladen, hvilket forårsager en eksplosion.

Sådan forbedres: Tre år efter katastrofen blev en ny boreplatform, bravo-platformen, bygget nær den oprindelige alpha-platform. Platformen var udstyret med et bedre energiisoleringssystem, efterfulgt af Lockout-tagoutproceduren og licensordningen, og blev på det tidspunkt den sikreste boreplatform i Nordsøen.


Sag 2

Beskrivelse af ulykker: den hydrauliske løft fra en tekstilfabrik skal repareres. Vedligeholdelsespersonalet understøtter liften med træpinde og går ind til vedligeholdelse. Under vedligeholdelsesprocessen, når vedligeholdelsespersonalet strammede de hydrauliske skruer, lækkede den irriterende væske og sprøjtede på vedligeholdelsespersonalet. Vedligeholdelsespersonale i tilfælde af genstande rundt kan ikke se pinden ved et uheld, løftet mistet støtte ramte vedligeholdelsespersonalet.

Årsag til ulykke: vedligeholdelsespersonale brugte ikke en effektiv måde at understøtte elevatoren, brug kun midlertidige støttematerialer; Det hydrauliske system reserverer den hydrauliske energi i udstyrets vedligeholdelsespenge kontrolleres ikke.

Forbedring: vedligeholdelse af hydraulisk løft skal bruge sikker og fast støtte; Trykket i det hydrauliske system skal justeres til 0. For at frigive det lagrede hydrauliske tryk og isolere den hydrauliske energi; Reparatøren låser kontakterne i det hydrauliske system.


Hot Tags: Høj kvalitet Skrivbar aluminiums sikkerhed lockout hasp

Send forespørgsel