sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Mærket snap på rød lockout-hasp

Mærket snap på rød lockout-hasp

Aluminium Lockout Hasp a) Lavet af anodiseret aluminiumslegering. b) Med manipulationssikre låsetapper, der gør det muligt at bruge flere hængelåse, når man isolerer en energikilde. c) Med en høj synlighed, genanvendelig sikkerhedsmærke til skrivning, accepterer blyant, pen eller markør til gentagen brug. d) Mærkning og farve kan tilpasses.

Beskrivelse

Delnr .: LAH03

Aluminium Lockout Hasp

a) Fremstillet af anodiseret aluminiumslegering.

b) Med manipulationssikre låsetapper, der gør det muligt at bruge flere hængelåse, når man isolerer en energikilde.

c) Med en høj synlighed, genanvendelig sikkerhedsmærke til skrivning, accepterer blyant, pen eller markør til gentagen brug.

d) Mærkning og farve kan tilpasses.

 

Del NR.

Beskrivelse

LAH03

Samlet størrelse: 75mm × 189mm, accepter op til 8 hængelåse ..Multiplayer-fejl

Ulykkeshistorie:

I april 2009, Qingdao 400 t presseark værksted Et firma, der opererer områder, tryk på for foderstation og bag på siden for den næste station, sideindføringen A tryk på dobbeltkontakt betjeningsudstyr, 400 t tryk, i processen med stempling skimmel klemme ned langs siden, der blænder højre underarm mod B, fodringsindustrien og forretningsførere vil blive såret arbejdstager B sendt til hospitalet.

Årsag til ulykke:

1.400t pressesikkerhedsforanstaltninger er relativt mangelfulde, er den vigtigste årsag til ulykken.

2.400t trykudstyr nedadstempling dør når den materielle arbejdstager B ulovligt i udstyrets interne operation, er en alvorlig overtrædelse af operationen, er den vigtigste årsag til ulykken.

Når materialearbejder A i pressemaskinen trykker på dobbeltforbindelseskontakten for at trykke og lukke matrisen, får den fotoelektriske beskyttelse udstyret til at stoppe med at arbejde en gang. Lastearbejder A trykede igen på dobbeltafbryderfunktionen uden at bekræfte udstyrets og personalets sikkerhed, hvilket resulterede i en ulykke, som er et alvorligt overtrædelse af reglerne og er den vigtigste årsag til ulykken.

3.B var en operatør af elektrisk svejsning i den tidlige fase. I april 2009 blev han overført til en stilling som 400T pressehjælpsoperatør.

Hovedansvar:

Hvis operatøren, der hedder solen, ikke bekræfter sikkerheden ved 1.400t pressepresse, skal han følge Lockout-tagout-reglen og bære hovedansvaret for ulykken.

2. Overvågningsduan for driftsskiftpressemaskinen påtager sig direkte ledelsesansvar for den alvorlige overtrædelse af personalets regler og forskrifter og manglen på tilsyn.

3. Operationsdirektøren og sikkerhedsofficeren li mou privat arrangerede personalet uden udstyrspostcertifikatet til at arbejde på stillingen, ulovlig kommando, påtager sig direkte ledelsesansvar;

4. Afdelingschef zhao, sikkerheds-li, produktionsteknologi-liu og andet personale og underordnede alvorlige overtrædelser, tilsyn er ikke på plads, påtager sig ledelsesledelsesansvar;

5. Hvis sikkerhedsstyringseffekten af ​​enhedslederne, såsom yue og zheng, ikke kontrolleres, påtager du dig ansvaret for ledelse og ledelse.

Advarsel om ulykke:

1. Stort udstyr kræver, at mere end én person skal arbejde sammen, og mere end én person skal arbejde sammen, passe på hinanden, minde hinanden og koordinere med hinanden. At gå vores egen vej, gå vores egen vej, gå vores egen vej kan hverken udføre vores arbejde eller sikre vores sikkerhed.

2. Stempeludstyret, der betjenes af flere mennesker, skal være udstyret med flere dobbeltafbrydere, og det samme personale skal have et globalt koncept og ikke tænke lammelse, skødesløst.

Specielt designet efter dine særlige krav, vores mærkede snap på rød lockout-hasp lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset mærket snap på rød lockout-hasp lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: mærket snap på rød lockout hasp fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel