sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Isolering Nylon Lockout Hasp til 6 hængelåse

Isolering Nylon Lockout Hasp til 6 hængelåse

Delnr .: NH01 Nylon Lockout Hasp Ikke ledende lockout hasper har enestående elektrisk isolerende egenskaber og er lavet af rednylon materiale. Hver hasp kan modstå op til 1.000 kg, men vejer alligevel kun 1 oz. Ikke-ledende lockout-hasp er lavet udelukkende af dielektrisk nylon. Hasp er en rød ...

Beskrivelse

Del nr .:   NH0 1

Nylon Lockout Hasp

a) Lavet af holdbar nylon.

b) ikke-ledende organ   anvendes til elektrisk kraftisolering med høje krav til ætsende og eksplosionssikre steder.

c) Lad flere hængelåse bruges, når du isolerer en energikilde.

d) Brug: træk den op og ned.

 

Del NR.

Beskrivelse

NH01

Samlet størrelse: 43,5 × 175 mm accepter op til 6 hængelåse.

planlægning

Efter rengøring af procesrørledninger og udstyr skal personalet i jurisdiktionen udarbejde energisoleringsplan og isoleringsblindpladeskema i henhold til indholdet og arbejdsomfanget af operationsområdet.

Planen for energiisolering inkluderer hovedsageligt arbejdsindhold og omfang, godkendelsesproces, første isoleringspunkt, andet isoleringspunkt, første og andet isoleringspunkt godkendelse og ændring af godkendelsesstyring.

Det første isoleringspunkt er hovedsageligt at lukke eller åbne ventilen på procesrørledningen i henhold til krav og tømme de resterende kemiske materialer i procesrørledningen og udstyret;

Samtidig er strømafbryderen på det elektriske udstyr frakoblet fysisk i styreskabet i motorstyrecentret for at sikre, at den elektriske energi fjernes fuldstændigt. Det primære isoleringspunkt er at forberede installationen af sekundære isoleringspunkter.

Det sekundære isoleringspunkt er et nødvendigt og tilstrækkeligt supplement til det primære isoleringspunkt.

For høj risiko for kemisk procesrør, udstyr, der er frakoblet drift, varmt arbejde, i et begrænset rum eller involveret i alvorlig fare for kemikalier (herunder brandfarligt, eksplosivt, giftigt, reaktivitet, højt tryk eller høj temperatur og andre kemikalier) i forbindelse med vedligeholdelsesarbejdet , i princippet skal ønske at have en anden isoleringsbeskyttelse, såsom at installere en blindplade som et adskillelsespunkt, bare stole på ventilen og den elektriske afbryder for energiisolering er ikke pålidelig.

Fejl, såsom intern lækage af ventil og kortslutning af elektrisk afbryder, vil medføre en pludselig frigivelse af resterende energi i processystemet eller den pludselige rotation af transmissionsudstyr, hvilket vil medføre personskader i operationsområdet, skade på udstyr og brand, eksplosion og andre usikre ulykker forårsaget af kemisk lækage.

Derudover kræves det, for energiisoleringspunkterne, princippet om nærhed af isoleringspunkterne til driftsområdet for at sikre sikkerheden for rørledninger og udstyr i driftsområdet i størst mulig grad og forhindre restkemikalier i lange processerørledninger, der påvirker driftssikkerheden.

I henhold til indholdet og omfanget af vedligeholdelse eller projektarbejde såvel som processtatus, vil personalet i produktionsområdet evaluere energisoleringens reststatus og isoleringsmetode i driftsområdet, herunder procesdiagrammet for driftsområdet, ventilskift status, elektrisk udstyr, strømafbrydelse status og så videre.

Om den blinde flange

Blindplade er en slags isoleringsanordning, der fysisk blokerer rørledningen, der er forbundet med flange gennem møtrikker og bolte, og kan helt dække åbningens røråbning for at sikre, at kemikalier ikke kan strømme ind i rørledningen og ind i det nødvendige driftsområde til isolering.

Da blindpladen bruges i procesrørledningen, er den nogle gange nødt til at bære det tilsvarende tryk, temperatur og korrosion af procesrørledningen, så tykkelsen af blindpladen skal opfylde de tilsvarende trykkrav, og materialet skal imødekomme anti- krav til korrosion.


Hot Tags: Isolering Nylon Lockout Hasp til 6 hængelåse

Send forespørgsel