sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
4 Hole Lockout Hasp PA Shackle

4 Hole Lockout Hasp PA Shackle

Delnr .: NH04, NH05 Nylon Lockout Hasp a) Låsehuset er lavet af ABS, og skaftet er lavet af PA. b) Ikke-ledende krop, anvendt til at låse elektrisk strømisolering med høje krav på ætsende eller eksplosionssikre steder. c) Med en tilgængelig diameter på 3 mm eller 6 mm.

Beskrivelse

Del nr .:   NH0 4,   NH05

Nylon Lockout Hasp

a) Låsehuset er lavet af ABS , og skaftet er lavet af PA .

b) ikke-ledende organ   anvendt til at låse elektrisk strømisolering med høje krav på ætsende eller eksplosionssikre steder.

c) Med en tilgængelig diameter på 3 mm eller 6 mm.

 

Del NR.

Beskrivelse

NH04

Samlet størrelse: 61mm × 107mm , s hackle diameter 3mm , accepter op til 4 hængelåse.

NH05

Samlet størrelse: 61mm × 108mm , s hackle diameter 6mm , accepter op til 4 hængelåse.

3NH04-NH05_01

NH04-NH05_03

LOTO-arbejde ændres

1. Når reparationsarbejdet skal fortsætte til næste skift, skal følgende trin udføres:

Den næste vejleder sørger for, at reparationerne fortsætter. Det forrige personale og det næste personaleoverdragelse tager deres egne låse og KORT; Den næste besætning tilføjer deres egne låse og bøjler til magtisolering og vender tilbage til arbejdsstationen for at kontrollere, om udstyret har været fuldstændigt Lockout-tagout, og fortsætter derefter med at reparere.

Hvis reparationsarbejde af en eller anden grund afbrydes (f.eks. Mangel på reservedele osv.), Skal reparatøren få en permanent lås fra sin vejleder og erstatte sin egen lås med en permanent lås. Han kunne ikke skifte lås igen, før han genoptog reparationerne og returnerede den permanente lås til vejlederen. Enheden må under ingen omstændigheder låses op, medmindre enheden er klar til at starte med det samme.

Vend tilbage til normal drift

1. Når al reparation og rengøring er afsluttet, skal du sikre dig, at alt værktøj og materiale er taget ud, og kontroller, at alt personale har forladt udstyret.

2. Fjern låsen og mærket fra starteren.

3. Kontroller og fejlsøg udstyret om nødvendigt for at sikre, at alt personale, værktøj og materialer har forladt de løbende dele.

4. Lås starteren op igen.

5. Dæk med beskyttelsesdæksel, åben starter, og fjern låse og bøjler fra ventiler og andre strømisolatorer. Kontroller igen omkring enheden, sørg for, at den er pålidelig, og at enheden er sikker at betjene.

Hot Tags: 4 Hole Lockout Hasp PA Shackle fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel