sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Circuit Breaker Lockout Tagout-sæt

Circuit Breaker Lockout Tagout-sæt

Delnr .: LG31 elektrisk lockout kit a) Det er en meget praktisk håndtaske. b) Bærer alt korrekt sikkert sikkerhedslåseudstyr med lille størrelse.

Beskrivelse

Delnr .: LG31

Elektrisk låsekit

a) Det er en meget praktisk håndtaske.

b) Bærer alt korrekt sikkert sikkerhedslåseudstyr med lille størrelse.

 

Inklusive:

1.Lockout taske (LB31) 1 PC;
2.Lockout-tag (LT02) 10PCS;
3.Sikkerhedshængelås (P38S-RED) 1 PC;
4.Aluminium hængelås (ALP38) 1 PC
5.Breaker lockout (CBL11) 1 PC;
6.Breaker lockout (CBL12) 1 PC;
7.Breaker lockout (CBL13) 1 PC;
8.Lockout hasp (SH01) 1 PC;

Luk ikke udstyret

Ulykkeshistorie:

I maj 2004 fandt et firma-værksted praktikant i udstyrets opstart debugging, langsom køringsproces, at der er urenheder på stålpladen, der er ulovlig at tørre, resultatet ved et uheld blev højre arm ind i udstyret, højre arm blev klemt og brudt. Han blev forhastet til hospitalet.

Årsag til ulykke:

1. Det er den direkte årsag til ulykken, som guo ulovligt tørrede maskinen under betingelse af Lockout-tagout.

Ulykkesansvar:

1. Guos overtrædelse af regler førte til ulykken, og han er hovedsageligt ansvarlig for ulykken.

2. Teamleder, sikkerhedsofficer og underfabrik i forretningsafdelingen undlader rettidigt at kontrollere og stoppe overtrædelsen af ​​regler og forskrifter på scenen, som er den indirekte årsag til ulykken og er ansvarlig for ledelsen.

Advarsel om ulykke:

1. Enhver i enhver situation skal handle i overensstemmelse med reglerne og forskrifterne, ikke blindt, risikere ulovlig drift, øjeblikkelig ulovlig opførsel kan føre til dårlige resultater.

2. I dette tilfælde overtræder operatøren driftsreglerne for udstyret og går ind i udstyret i strid med reglerne. Uden at træffe forebyggende foranstaltninger, tørrer operatøren den roterende maskine uden tilladelse, hvilket resulterer i ulykker.

3. Personale på alle niveauer af produktionserfaringsenheder skal sætte sikkerhed i første omgang og virkelig opnå sikkerhed først. Hvis sikkerhed overvejes på forhånd, og man er opmærksom på kontrol med krænkelser, kan ulykker undgås.

Hot Tags: afbryder lockout tagout kits fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel