sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Waist Safety Bag

Lockout Waist Safety Bag

Delnr .: LB21 Personlig lockout pose Lockout taljepose Denne lockout pose er let og let at bære eller bære med de justerbare taljestropper. Du udfylder den med at vælge afbryderlåsning, sikkerhedslåse, elektriske lockouts osv. Bare opret dit eget kit !! Fremstillet af...

Beskrivelse

Del nr .:   LB21

S afety Waist Bag

a) Fremstillet af vandbestandig polyester klud.

b) Let og let at bære eller bære med de justerbare taljestropper.

c) Kan tilpasse skiltet på låseposens overflade.

 

Del nr.

Beskrivelse

LB21

200mm (L) x 130mm (H) x 55 mm (W)

 

Låsning af elektrisk udstyr

Personlig låsning af elektrisk udstyr.

Ved udførelse af vedligeholdelse af elektrisk udstyr skal operatøren af elektrisk udstyr implementere låsning og liste. Når vedligeholdelse af andet udstyr skal afbrydes, skal det involverede elektriske udstyr låses og anføres af operatøren af det elektriske udstyr, men nøglen skal låses i den kollektive låskasse på territoriet.

Det elektriske udstyr er samlet låst.

Når kollektiv låsning vedtages, skal nøglen anbringes i den kollektive låsekasse, og personalet til vedligeholdelse af elektrisk udstyr skal låse den kollektive låsekasse. Har ikke tilstanden til det elektriske kontaktskabslås, skift kabinetnøglen som en kollektiv nøgellås, lås i den kollektive låskasse, skift kabinetsdøren på advarselsskiltet.

Isoleringsinstruktioner for elektrisk udstyr.

Hovedafbryderen er hovedlåsepunktet for det elektriske drevudstyr, og det tilsluttede kontroludstyr, som f.eks. Feltstart / stopkontakt, kan ikke bruges som låsepunkt. Hvis spændingen er lavere end 220V, og strømforsyningen er tilsluttet af stikket, kan stikket trækkes ud som effektiv isolering, f.eks. At stikket ikke er i personalets synslinie, skal være låst i stikket eller notering. Hvis kredsløbet BRUGER sikrings- / relækontrolpanelets strømforsyningstilstand og ikke kan låses, skal sikringen fjernes, og "farlig / forbudt betjening" -skiltet skal hænges op.


Hot Tags: Lockout Waist Safety Bag

Send forespørgsel