sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bærbar Loto værktøjspose

Bærbar Loto værktøjspose

Delnr .: LB02 P ersonal lockout taske Du kan vælge de sikkerhedshængelåse og tilbehør, du har brug for med denne værktøjstaske. Lav dit eget LOTO-produkter Kit! Lavet af Made fra holdbart, vandtæt nylonfabric。 Med to bærestropper og en skulderrem. Kan skræddersyet skiltet på lockout tasken ...

Beskrivelse

Del nr .:   LB02, LB03

S afety Portable Lockout Bag

a) Lavet af holdbart, vandtæt nylonstof.

b) Kan skræddersyet skiltet på låseposens overflade.

c) Med let bære håndbånd og en skulderrem.

 

Del nr.

Beskrivelse

LB0 2

350 mm (L) × 2 3 0 mm (H) × 2 1 0 mm (W)

LB0 3

3 9 0 mm (L) × 2 9 0 mm (H) × 2 1 0 mm (W)

Efter eftersyn og vedligeholdelse kritiseres og undervises dem, der ikke klarer at låse op i tide og påvirke produktionen for den første overtrædelse og bødes med 50 yuan for den anden overtrædelse.


De, der undlader at undersøge og godkende og bekræfte i nøje overensstemmelse med dette system og låse enheden op unormalt uden tilladelse, anses for at have alvorligt overtrådt reglerne og reglerne for den ansættende enhed og skal afskediges. Hvis der opstår en sikkerhedsulykke, skal virksomheden afskediges og overføres til det retslige organ for undersøgelse af det juridiske ansvar for at inddrive de tab, som virksomheden er forårsaget af ulykken.


Hvis den uautoriserede tildeling af sikkerhedslåse ikke medfører konsekvenserne af ulykken, pålægges en bøde; hvis konsekvenserne er uønskede, afskediges lovovertræderen og overføres til det retslige organ for efterforskning af det juridiske ansvar.


Den, der låner en anden persons personlige lås, bøder.


Hvis forældremyndigheden for reservesikkerhedslåsen ikke udfører eller udfører sine opgaver korrekt, og derved forårsager tab af reservenøglen uden ugunstige følger, skal den findes en gang og skal bødes; Hvis reservenøglen bruges til at låse nøglen op ulovligt, bøjes depotmand eller oplåser. Hvis reservenøglen bruges til ulovligt at låse nøglen op og forårsager ulykker eller ugunstige konsekvenser, holdes depotmand og den ansvarlige for den administrative afdeling ansvarlig for ledelsen, og brugeren holdes juridisk ansvarlig.


Den, der fjerner advarseltavlen for energiisolering uden tilladelse, bøder.


Hvis den overordnede enhed for overtrædelseskommandanten ikke straffer overtrædelseskommandanten, skal den i overensstemmelse med handlingen om afskærmning af overtrædelse af regler og forskrifter og disciplin nedprioritere den ansvarlige for enheden og undersøge den ansvarlige for den enhed til administrativt ansvar.


Specielt designet efter dine specielle krav, vores bærbare sikkerheds-loto-værktøjstaske lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset bærbar sikkerheds-loto-værktøjstaske, der er lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: bærbar sikkerhed loto værktøjstaske fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel