sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lille låseværktøjspose

Lille låseværktøjspose

Delnr .: LB 41 Sikkerhed bærbar lockout taske a) Lavet af holdbart, vandtæt nylonstof. b) Let og let at bære eller bære. c) Kan tilpasse skiltet på låseposens overflade.

Beskrivelse

Del nr .: 0010010 nbsp;LB41

Safety Portable Lockout Bag

a) 0010010 nbsp;Lavet af holdbart, vandtæt nylonstof.

b) 0010010 nbsp; Letvægt og let at bære eller bære.

c) 0010010 nbsp; Kan tilpasse skiltet på låseposens overflade.

0010010 nbsp;

Del nr.

Beskrivelse

LB41

240mm (L) ×160mm (H) x100mm (B)

HAZOP - fare- og driftsanalyse

Knudeinddeling: i henhold til forskellige processer kan den traditionelle opdeling med hovedmateriale som kerne vedtages i Europa, eller divisionen med procesenheden som kernen, der gradvist er populær i Kina i de senere år. Noden er en tvungen nedskæring af processtrømmen for nemheds skyld ved HAZOP-analyse. Mens HAZOP-analyse er praktisk, er der ingen overordnet syn i analysen.


Valg af afvigelse: den empiriske metode (dvs. præference for afvigelsen tæt på konsekvensen) kombineres med den traditionelle metode (præference for afvigelsen tæt på årsagen). For kontinuerlige processer blev 18 fælles afvigelser, der skal analyseres, og 24 fælles afvigelser, der skal analyseres for intermitterende operationer, valgt. Alle de førende ord og parametre kombineres meningsfuldt, og 124 afvigelser, der muligvis skal analyseres, opnås som supplementer, som ikke kun garanterer analysens kvalitet, men også forbedrer effektiviteten og samtidig garanterer den samlede niveau for analytikeren.


Årsagssøgning: opsummer årsagerne til almindelige afvigelser. For at sikre kvaliteten af ​​analysen skal du formulere 8 principper for årsagssøgning. I princippet 8 er der en garanti for, at den oprindelige årsag (nogle gange kaldet den umiddelbare årsag) findes, men der er også en garanti for, at der i nogle særlige tilfælde er tilladt mellemhændelser som årsag, og at mellemliggende begivenheder vil blive reflekteret i analysen.


Konsekvenssøgning: for at sikre kvaliteten af ​​analysen formuleres 9 principper for årsagssøgning. I princippet 9 er det bestemt, at de ultimative uheldige konsekvenser findes, og mellemhændelser må bruges som konsekvenser i nogle særlige tilfælde. I princippet 9 er det også fastsat, hvornår man skal analysere konsekvenserne af beskyttelsesforanstaltninger, når de er aktiveret, f.eks. Start af sikkerhedsventil og interlock-handling.


Beskyttelsesforanstaltninger: For at sikre kvaliteten af ​​analysen formuleres beskyttelsesforanstaltninger søgning 3 principper, begrebet uafhængigt beskyttelseslag (IPL) indføres, og de administrative foranstaltninger kan bruges som beskyttelsesforanstaltninger, og alarm kan bruges som beskyttelsesforanstaltninger. Undgå beskyttelsesforanstaltninger kun se på antallet af kvalitetsproblemer.


Risikovurdering: metoden til analyse af beskyttelseslag bruges til at estimere hyppigheden af ​​ulykker i uheldsscenarier for at give en reference for teamet til at beslutte, om risikoen er acceptabel.


Foreslåede foranstaltninger: garantere kvaliteten af ​​analysen, formulere foranstaltninger til 4 principper, effektive regler Forslag og mulig effektivt forslag, forskellen mellem en regulering, hvornår skal bruge separat lag som et forslag, angiver også, hvornår der skal træffes administrative foranstaltninger som rådgivning for at sikre, at efter de foreslåede foranstaltninger til gennemførelse kan reducere risikoen til et acceptabelt niveau.

Hot Tags: Lille låseværktøjspose

Send forespørgsel