sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Brady Osha Lockout Tagout Kit

Brady Osha Lockout Tagout Kit

Delnr .: LG 41 Elektrisk lockout kit a) Lavet af holdbart, vandtæt nylonstof. b) Letvægt og let at bære eller bære. c) Bær alt korrekt sikkert sikkerhedslåseudstyr med lille størrelse.

Beskrivelse

Lockout og tagout kit Elektrisk

Delnummer: LG 41

Elektrisk låsekit

a) Lavet af holdbart, vandtæt nylonstof.

b) Letvægt og let at bære eller bære.

c) Bær alt korrekt sikkert sikkerhedslåseudstyr med lille størrelse.

Inklusive:

1. Lockout taske (LB4 1) 1 PC;

2. Sikkerhedshængelås (P 38 S-RED) 1 PC;

3. Sikkerhedshængelås (PC175-RED) 1 PC;

4. Lockout-tag (LT 03) 12 PCS;

5. Breakerlockout (CBL 32) 2 PCS;

6. Breakerlockout (CBL 31) 1 PC;

7. Lockout-hasp (SH 01) 1 PC;

LG41

LG41_02Karton virksomhedens sikkerhedsproblem

Vi har understreget, at sikkerhed er den højeste prioritet i virksomhedens produktion!

Imidlertid kl. 1: 10 PM den marts 30, blev en mandlig arbejdstager' s højre hånd ved et uheld sat fast i en kasse, der spalte maskine på en fabrik' s behandlingsværksted i Zhangliang Road, Qiaocheng District, Bozhou City.

1 Lockout-tagout

Lockout Tagout betyder, at alle, der kommer ind i en hvilken som helst del af en flexo, die cutter eller fliselinie og dens komponenter, først skal trykke på nødstop-knappen eller stop-knappen og tilslutte det korrekt identificerede" lås" lås til det sted. Lås ikke start- / stop- eller nødstopknap-kontrollerne uden at låse hovedafbryderen for hele drevet.


Det anbefales, at alle bruger en lås. Dette gælder også alle kasseudlæggere, båndsave, græsere eller andet driftsudstyr i bygningen.

Hver lås skal identificeres af medarbejderens' s navn, så ethvert besætning eller vedligeholdelsespersonale, der har brug for at betjene maskinen, hurtigt kan vide, hvem de skal kontakte for at låse den op. Husk, at det er ulovligt for andre end ejeren af ​​låsen at løfte den. Hvis operatøren glemmer at fjerne låsen fra udstyrets kontrolcenter ved afslutningen af ​​skiftet, kan fabriksledelsen kontakte medarbejderen og få dem tilbage til anlægget og frigøre deres lås korrekt. For besøgende, kunder eller enhver kontormedarbejder har de brug for låse, der er korrekt identificeret og markeret som" Besøgende,"" Office Worker," eller" kunde."

Når låsen først er tilsluttet og fastgjort til enheden, skal personen altid holdes i låsetasten, indtil låsen er fjernet. Der kan ikke være nogen undtagelser! Det er også en god ide at have en central låsestation i nærheden af ​​hver maskine, så alle nemt kan få adgang til deres egne låse og følge reglerne.

Mange virksomheder har skrevet og indsendt politikker. I henhold til politikken kan medarbejdere, der kommer ind på ethvert udstyr uden korrekt låsning, disciplineres, suspenderes eller fyres. Alle velstyrede virksomheder bør overholde denne regel.

Spænding transmissionsenhed

Med hensyn til krydsning af live og statiske transmissionsenheder er det en sikkerhedsovertrædelse at gå eller betjene på en transmissionsenhed overalt på fabrikken. Dette kan forårsage alvorlige kvæstelser, især brudte knogler, knæ, ankler, arme og hænder. Den resulterende skade kan føre til alvorlige og langsigtede konsekvenser, nogle gange endda varige handicap.

Hver plante har et tilladt krydsningssted. Normalt er der et fladt stykke gult stål 8 cm bredt ved den ønskede krydsning. Det anbefales kraftigt, at fabrikken installerer to egnede flade stykker af gul stålskulderbredde på transmissionsenheden. Et stykke gult fladstål betyder, at en medarbejder skal tage en afbalanceret handling, når han krydser transmissionen. Hvis der er to passende gule flade stålstænger med en bred skulderbredde fra hinanden, vil det være en sikrere krydsning.

Det anbefales, at hvert anlæg' s sikkerhedsteam gennemgår dette detaljeret for at tackle og forbedre situationen. Det er også en god ide at placere gelænder på vigtige steder i anlægget for at sikre, at medarbejderne sikkert kan krydse transmissionen.

3 Driftsudstyr

Området omkring ethvert betjeningsudstyr i en fabrik skal have en gul stribe på gulvet, der viser området. Mange fabrikker bruger lette gardiner.

Gule plastkæder ved siden af ​​farepunkter er også en god idé. Det anbefales, at fabrikssikkerhedsholdet evaluerer hvert maskincenter individuelt og anbringer passende sikkerhedsflagg, lette gardiner eller maskinspecifikke markører.Hot Tags: Brady Osha Lockout Tagout Kit

Send forespørgsel