sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tagout Lockout Kit

Tagout Lockout Kit

Varenr .: LG51 Elektrisk lockout-sæt a) Lavet af slidstærkt vandtæt nylonstof. b) Letvægts og let at bære eller bære. c) Bære alt korrekt sikkert sikkerhedsudstyr med lille størrelse.

Beskrivelse

Elektriker lockout pose sæt

Varenr .: LG51

a) Lavet af slidstærkt vandtæt nylonstof.

b) Let og let at bære.

c) Bære alt korrekt sikkert sikkerhedsudstyr med lille størrelse.

Inklusive:

1.Lockout taske (LB51) 1PC;

2. sikkerheds hængelås (P38S) 2PCS;

3.Lockout-tag (LT03) 2PCS;

4. Lockout-hasp (SH01) 2PCS;

5. bånd 2stkKVALIFIKATIONSCERTIFIKAT

201812271427278040573_03

UDSTILLING

Professionel producent af Lockout& Tagout

Hvert år deltager vi i mange messer, såsom A + A i Tyskland, Intersec i Dubai, Safety in Action sydney og Suntec Singapore osv. Velkommen til at besøge os, hvis du&# 39 er også der.


Relativt set er de negative oplysninger om ulykker lettere at huske og mere sandsynligt at påvirke beslutninger. Derfor er det bedre at tænke på, hvordan man undgår årsagerne, der fører til fiasko med LOTO-implementeringen, og undgår at falde i" sikkerhedsfælde" i stedet for at lære at få succes i implementeringen af ​​LOTO-projektet. Undgå" sikkerhedsfælde" kræver vigtige operationelle beslutninger.
Nøglebeslutninger for LOTO-projekter 1


Beslutning om nøgleaktion 1: en person, en lås - for at undgå forvirring blandt operatørerne om det personlige ansvar for at gennemføre sikkerhedsforanstaltninger


Når udstyrets eller maskinens farlige energi er låst, kan objektets usikre tilstand bestemmes at være acceptabel eller lav risiko set ud fra risikovurderingen. Nøgle eller behov for at gå tilbage til" person" i sikkerhedsstyring af nøglefaktorerne, som en slags teknisk kontrol, der betyder LOTO administrative foranstaltninger til sikkerhedsstyring, skal du beslutte, om den udfører nøglen til succes eller har brug for at stole på mennesker, hvis en virksomhed er i gang i starten af ​​implementeringen af LOTO-lås er lig med alle kravene til LOTO, vil LOTO langsomt blive marginaliseret, og da karakteren af ​​ejendommen til de store ser du dørlås, hvis du kan, så længe nogen er låst, så kan han godt være en novice eller hjælpearbejde, så LOTO kan sikkerhedsforanstaltningerne til at udføre det individuelle ansvar ikke afspejles i produktionen.


En gang da jeg gik til en fabriksrevision fandt en mastervedligeholdelse under vedligeholdelsesmaskine ikke afsluttet LOTO-procedure, var han leder af suspenderet efter reparationsarbejde henvendte sig til hans hjælpearbejdere gå til lås for at låse, og hjælpearbejdere don' t vide, hvor er låsen, skal hænges på kontrolpanelet eller strømfordelingsarken, det er dybt bekymret. Er dette sket med dig?


Et andet problem er valget af låse. Nogle virksomheder vælger en tilfældig række låse til at forberede LOTO. Måske er låsen den samme som dørlåsen eller en' s badeværelse skab. Det er ikke absolut ikke muligt, men det vil have en stor indvirkning på virksomheden at være opmærksom på atmosfæren ved sikker produktion. LOTO er en meget professionel ting. Hvis vi forventer, at folk skal være nok opmærksomme på LOTO&# 39s professionalisme, har vi brug for professionelle låse for at hjælpe. For eksempel er de lås, der anbefales af den tidligere amerikanske præsident, barack Obama, mere professionelle med hensyn til kvaliteten af ​​LOTO&# 39s arbejde end de samme låse.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores tagout lockout kit lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset tagout lockout kit fremstillet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: tagout lockout kit, producenter, leverandører, fabrik, tilpasset, engros, pris

Send forespørgsel