sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
64 Locklock Station til styring af hængelåse

64 Locklock Station til styring af hængelåse

Delnr .: LK04 Management Lockout Station a) Fremstillet af overfladebehandling med høj temperatur på plastbehandlingsstålplade. b) Ved 32 hængelåspositioner kan hver hængelåsposition hænge 2 hængelåse eller hasps. c) O-størrelse og specifikation kan tilpasses. "Tre trin" for at gøre ...

Beskrivelse

Del nr .:   LK04

Management Lockout Station

a) Fremstillet af overfladebehandling med høj temperatur overfladebehandlet stålplade .

b) Ved 32 hængelåspositioner kan hver hængelåsposition hænge 2 hængelåse eller hasps.

c) O- størrelse og specifikation kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

LK04

450mm (B) x 600mm (H) x 85 mm (D)

Program for isolering af kemiske anlæg 1

Plan for kemisk energiisolering (Energy IsolationPlan, EIP) beskyldes for at fremstille alle farlige energikilder, såsom vedligeholdelsesområde for at forhindre produktionsdrift, konstruktion, vedligeholdelse, vedligeholdelse af maskiner eller udstyr eller projektomdannelse sker under kan forårsage personskade eller erhvervssygdom utilsigtet transmission, start eller pludselig frigørelse af energi Energilækage, såsom brand- eller eksplosionsulykker.

Normalt er energikilderne i kemiske fabrikker elektrisk energi, kemisk energi, dynamisk energi, strålingsenergi, gasenergi, termisk energi, hydraulisk energi, potentiel energi og så videre.

For hver specifik proces, rørledning, udstyr eller instrumentoverhaling eller renoveringsarbejde, udvikle en rimelig og komplet energisoleringsplan, kan effektivt kontrollere den potentielle farlige energikilde ved utilsigtet frigivelse, beskytte personale og virksomhedens udstyrs sikkerhed til ejendom.

For at lave en god energisoleringsplan skal vi starte fra tre faser: forberedelse, planlægning og implementering.

Opkørslen

På dette trin skal det administrative personale i det kemiske procesproduktionsanlæg udarbejde energisoleringsplanen i henhold til vedligeholdelses- eller projektdriftens indhold og omfang. Personale i det administrative område skal bestå træning og undersøgelse af planlægningsprocedurer for energiisolering og være bekendt med processtrømmen, produktionsoperationssteder og andre energikilder i procesrørudstyret.

Området personale til at isolere udstyr, rørledninger eller instrumenter til at udarbejde rengøringsplaner, rengøring behandling. I henhold til egenskaberne, temperaturen, trykket og skadeligheden af restmaterialerne og kemikalierne i procesudstyret skal rengøringsplanen beskrive og regulere i detaljer sikker overførsel, empelling og dræning af restmaterialerne og rengøringsplanen.

Rengøringsplanen skal være en detaljeret standard driftsprocedure, herunder de specifikke procedurer, krav til sikkerhedsbeskyttelse og eftersynsmetoder og standarder for rengøring efter rengøring af procesudstyr og resterende materialer på stedet.

Hvis procesmediet med procesudstyr og rørledninger er brandfarlige, eksplosive, giftige og skadelige kemikalier, skal det rensede procesudstyr og rørledninger måle den minimale eksplosive grænse og toksicitet for rester gennem LEL (Lower Limited LEL) detektor og PID VOC detektor til sikre sikker betjening.

Naturligvis skal den endelige oprydningsplan diskuteres fuldt ud af distriktsoperatører og godkendes af distriktstilsynsførere inden implementering og implementering.

Implementeringen af en komplet og fornuftig rengøringsplan er en nøglefaktor for effektiv rengøring af den resterende energi i procesudstyret og rørledningerne i driftsområdet, der grundigt eller i videst muligt omfang kan rense de resterende procesmaterialer og kemikalier, og sikre sikkerheden i området til eftersyn af driften.


Hot Tags: 64 Hængelåse Management lockout Station

Send forespørgsel