sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Industrial Safety Lockout Station

Industrial Safety Lockout Station

Delnr .: LK04 Management Lockout Station a) Fremstillet af overfladebehandling med høj temperatur på plastbehandlingsstålplade. b) Ved 32 hængelåspositioner kan hver hængelåsposition hænge 2 hængelåse eller hasps. c) O-størrelse og specifikation kan tilpasses. "Tre trin" for at gøre ...

Beskrivelse

Del nr .:   LK04

Management Lockout Station

a) Fremstillet af overfladebehandling med høj temperatur overfladebehandlet stålplade .

b) Ved 32 hængelåspositioner kan hver hængelåsposition hænge 2 hængelåse eller hasps.

c) O- størrelse og specifikation kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

LK04

450mm (B) x 600mm (H) x 85 mm (D)

"Tre trin" for at gøre det kemiske anlægs vedligeholdelsesenergiisolering - klargøring

I de senere år er nogle ulykker såsom kemisk lækage, brand og eksplosion i kemiske virksomheder under revision eller projektomdannelse værd at overveje. Disse ulykker er ofte relateret til utilstrækkelig implementering og styring af energiisoleringsprogrammer på kemiske anlæg.

Plan for kemisk energiisolering (Energy Isolation Plan, EIP) beskyldes for at fremstille alle farlige energikilder, såsom vedligeholdelsesområde for at forhindre betjening af maskiner eller udstyr til produktion af konstruktion, vedligeholdelse, vedligeholdelse, projektændring kan forårsage personskade eller erhvervssygdom under perioden med utilsigtet transmission, start eller pludselig frigørelse af energi Energilækage, såsom brand- eller eksplosionsulykker. Normalt er energikilderne i kemiske fabrikker elektrisk energi, kemisk energi, dynamisk energi, strålingsenergi, gasenergi, termisk energi, hydraulisk energi, potentiel energi og så videre. For hver specifik proces, rørledning, udstyr eller instrumentoverhaling eller renoveringsarbejde, udvikle en rimelig og komplet energisoleringsplan, kan effektivt kontrollere den potentielle farlige energikilde ved utilsigtet frigivelse, beskytte personale og virksomhedens udstyrs sikkerhed til ejendom.

Gør et godt stykke energiisoleringsplan, mener forfatteren, skal starte fra 3 faser som forberedelse, planlægning, implementering.


Opkørslen

På dette trin skal det administrative personale i det kemiske procesproduktionsanlæg udarbejde energisoleringsplanen i henhold til vedligeholdelses- eller projektdriftens indhold og omfang. Personale i det administrative område skal bestå træning og undersøgelse af planlægningsprocedurer for energiisolering og være bekendt med processtrømmen, produktionsoperationssteder og andre energikilder i procesrørudstyret. Området personale til at isolere udstyr, rørledninger eller instrumenter til at udarbejde rengøringsplaner, rengøring behandling. I henhold til egenskaberne, temperaturen, trykket og skadeligheden af restmaterialer og kemikalier i procesudstyret skal rengøringsplanen beskrive og regulere i detaljer sikker overførsel, empeling og dræning af restmaterialerne og rengøringsplanen. Oprydningsplanen skal være en detaljeret standard driftsprocedure, herunder detaljerede procedurer, sikkerhedskrav og eftersynsmetoder og standarder til rengøring af stedet af procesudstyr og rørledningsrester. Hvis procesmediet med procesudstyr og rørledninger er brandfarlige, eksplosive, giftige og skadelige kemikalier, skal det rensede procesudstyr og rørledninger måle den minimale eksplosive grænse og toksicitet for rester gennem LEL (Lower Limited LEL) detektor og PID VOC detektor til sikre sikker betjening.

Naturligvis skal den endelige oprydningsplan diskuteres fuldt ud af distriktsoperatører og godkendes af distriktstilsynsførere inden implementering og implementering. Implementering af korrekt rengøringsplan er en nøglefaktor for effektiv rengøring af den resterende energi i procesudstyret og rørledningerne i driftsområdet, som helt eller i videst muligt omfang kan rense de resterende procesmaterialer og kemikalier og sikre sikkerheden af området til revision.


Hot Tags: industrielle sikkerhed lockout station producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel