Kombination 20 Låse hængelåse Lockout Station

Kombination 20 Låse hængelåse Lockout Station
Produktdetaljer

Del nr .:   L S02

10-Lock Lockout Station

a) Lavet af teknisk pc-pc.

b) Det er i ét stykke design, med et låg til at låse ud. Kan rumme hængelåse, hasp s, lockout tags   etc.

c) Der er et låsbart hængelås til kombination af låsning for at begrænse adgangen til autoriserede medarbejdere.

 

Del nr.

Beskrivelse

LS01

406 mm (B) x 315mm (H) x 65 mm (D)

LS0 2

558mm (B) x 393mm (H) x 65 mm (D)

LS0 3

558mm (B) x 393mm (H) x 65 mm (D)3

LTTLockout-tagout-testprogram

1. Formål: at beskytte medarbejdere mod at blive skadet af den energi, der er gemt i maskinen.

2. Anvendelsesområde: det skal kontaktes eller arbejde i nærheden af maskinen eller udstyret med eller lagret energi.

3. Definition: strømforsyningen skal være låst før installation / vedligeholdelse / justering / inspektion / rengøring af udstyret. Når strømforsyningen ikke kan låses, skal hangagen bruges til at indikere, at vedligeholdelsesarbejdet pågår.

4. Lås: medarbejdere tilføjer værktøjer såsom låse til maskiner eller instrumenter med energi, så de ikke kan aktiveres tilfældigt.

5. Liste: når maskinen eller instrumentet ikke kan eller ikke er egnet til "låsning" -metode, skal du hænge kortet med farligt billede eller tekstmærke ved siden af maskinen eller instrumentet med energi for at minde medarbejderen om den relevante fare.

6. ophængt udstyr: udstyr er lukket med henblik på vedligeholdelse, forbedring og andre formål, sådant udstyr skal være låst og listet.

Koncessionærer: en gruppe af medarbejdere, der er uddannet korrekt og forstår den korrekte implementering af LTT-procedurer.

Berørte medarbejdere: Nogle medarbejdere, der arbejder i nærheden af en enhed, der udfører et "LTT" -program, kan blive påvirket af enheden, men de genkendes ikke og får lov til at betjene "LTT" -programmet.

Ingen energitilstand: angiv energi, hvor al lagret energi i en maskine er frigivet, inklusive elektrisk låsning, mekanisk låsning eller fastgørelse osv.


Undersøgelse