sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Lock Out Tag Out Station

Loto Lock Out Tag Out Station

Delnr .: LS14 Combined Lockout Station a) Fremstillet af plastik-pc. b) Det er i ét stykke design, med et låg til at låse ud. c) Kan rumme flere hængelåse, hasp, tagout og mini lockout osv. d) Der er et låsbart kombinationshængelås til låsning for at begrænse adgangen til autoriseret ...

Beskrivelse

Delnr .: LS14

Tag Kombineret Lockout Station

a) Stationens skal er lavet af pc, bundpladen er lavet af ABS.

b) Design i ét stykke med et låg til at låse.

c) Det indeholder hængelåse, hasps, tagouts og mini lockouts.

d) Et låsbart hængelåse til kombination af låsning for at begrænse adgangen til autoriserede medarbejdere.

e) Den samlede størrelse: 520mm (W) x631mm (H) x85mm (D)

Del nr.

Beskrivelse

LS14

Kan rumme et antal lockout-tags.

1

Ansvar og autoritet


1 hver enhed


Ansvarlig for styring og vedligeholdelse i henhold til denne procedure.


QHSE-ledelsesafdeling


Ansvarlig for at yde rådgivning, support og gennemgang.


Ansvarligt personale i udstyrsområdet


Ansvarlig for at informere personalet om energiisoleringsstedet og sikre, at personalet låses korrekt; Ansvarlig for at lave energiisoleringsplan, afskære energi og bevare sikkerheden i hele udstyrsområdet; Udfyld energikarantæneformen i henhold til den aktuelle situation, og genanvend låsen og hænge skiltet efter operationen.


4 Personale


Følg de korrekte procedurer for Lockout / Tagout, test og unlock; Har ret til at anmode om inspektion og verifikation af isoleringspunkter og isoleringsforanstaltninger og tilføje nødvendige isoleringsforanstaltninger Placer låsen og etiketten i den rigtige position, og gem den personlige sikkerhedslås.

5 Vogtpersonale


Udpeget og autoriseret af den ansvarlige for udstyrsområdet; Ansvarlig for overvågning af implementeringen af ​​ordningen med energiisolering; Ansvarlig for overvågning af sikkerhed i området under energiisoleringsprocessen; Ansvarlig for sikkerhedskontrol af arbejdspladsen og udstyrsisoleringsområdet efter isolering, rapporter til den ansvarlige for udstyrsområdet efter bekræftelse af arbejdsstedets sikkerhed, overvåge fjernelse og genindvinding af låse og etiketter.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores loto lockout-tag-udstation lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset loto lock-out tag out station lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: loto lock out tag out station producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel