sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout gruppeboks

Lockout gruppeboks

Varenr.: LK02 gruppe Lock-out Bo x Lockout hængelås opbevaringsboks er en fantastisk løsning til at isolere energi punkter, hvor et stort hold er i orden. Ved hjælp af en gruppe lockout boks kan du dramatisk reducere mængden af låse påkrævet på et job, limit vægt på hver energi point ved at fjerne hasper...

Beskrivelse

Varenr.: LK02

Gruppe låsud Box

Lockout hængelås opbevaringsboks er en fantastisk løsning til at isolere energi punkter, hvor et stort hold er i orden. Brug en gruppeboks lockout kan du dramatisk reducere mængden af låse påkrævet på et job, limit vægt på hver energi point ved at fjerne hasper, og det giver et hurtigt overblik over hvem der stadig arbejder uden at gå til hvert punkt, energi.

Vores gruppe lockout box er lavet af holdbart pulverlakeret stål. Denne spærring hængelåse opbevaringsboks har et master lockout hul på det, hvilket betyder, at det kan være åbnet kun master hængelås fjernes ved den master person. Det har dansk advarselstegn på normalt det er "lock-out for sikkerhed". Vi leverer OEM fremstilling service, hvilket betyder label design kan være specielt fremstillet. Denne bærbare metal lockout kit kan rumme op til 13 ansatte, med en master person i afgift. Hvis du ønsker flere personer til at spærre for denne boks, kan der også anvendes sikkerhed lockout hasper.

Varen

Beskrivelse

Størrelse

LK02

12 punkt låse med en master hængelås

L23.3 cm × W19. 5 cm × H9. 5 cm

Specielt designet efter dine specielle krav, vores gruppe lockout boks lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros brugerdefinerede gruppe lockout kasse lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi kan også tilbyde gratis prøve.

Hot Tags: gruppe lockout boks producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpassede, billige, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve, lockout hængelås opbevaringsboks, stål lockout kit

Send forespørgsel