sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bærbar stålsikkerhed Loto Group Lockout Tagout Box

Bærbar stålsikkerhed Loto Group Lockout Tagout Box

Delnr .: LK 02 Portable Group Lock Box a) Fremstillet af overfladebehandlet højtemperaturplastbehandlingsstålplade og rustfrit stål nylonhåndtag. b) Flere personer kan låse de vigtige dele på samme tid, kan rumme 1 3 hængelåse. c) Kan bruges som mini bærbar lockout boks, kan ...

Beskrivelse

Del nr .:   LK 02

Gruppbar låsekasse

a) Fremstillet af overfladebehandling med høj temperatur overfladebehandlet stålplade og rustfrit stål nylonhåndtag .

b) Flere personer kan låse de vigtige dele på samme tid, kan rumme 1 3 hængelåse.

c) Kan bruges som mini bærbar lockout-kasse, kan rumme flere tagout, hasp,   mini lockout osv.

d) Etiketmeddelelsen på engelsk. Andre sprog kan tilpasses .

e) B ee quipped med vejlederlåsen.  

 

Del nr.

Beskrivelse

LK 02

Størrelse:   230 mm (B) × 155 mm (H) × 90 mm (D)


1

Ledelseskrav

Krav: inden procesudstyret eller kraftledningen er revideret, skal den autoriserede operatør afbryde strømledningskontakten og låse den med en lås. Hvis en lås ikke er mulig, skal den vises på det vedligeholdte udstyr for at indikere, at udstyret er under reparation. Undtagelser: ved kontrol af kun en kilde til stikkontakt kan ikke låses, men skal sige sorg; I forbindelse med fejlfinding af vedligeholdelse eller udstyr, hvis strømforsyningen er nødvendig, kan den ikke låses, men den skal angives og en værge på stedet overvåges.

Hvis det er nødvendigt at adskille vedligeholdelsesdelen fra udstyret, skal forbindelsen mellem vedligeholdelsesdelen og udstyret afbrydes, f.eks. Fjernelse af gearremmen, kæden, koblingsakslen og andre drivanordninger, der transmitterer strøm.

Når du køber nyt udstyr, skal du købe enheder, der kan låses.

Låse: låse til vedligeholdelse inkluderer en hængelås og en porøs låseplade. Hængelåse og låseplader opbevares af licenserede operatører. En lås kan kun have en nøgle. Hvis der er mange medarbejdere involveret i design af vedligeholdelse, bør porøse låseplader bruges.

Låsen skal vises på samme tid og advares andet personale om ikke at fjerne låsen efter ønske.

Indstillingen for Lockout-tagout kan kun fjernes af brugeren af Lockout-tagout, ikke af andre.

Når skift eller personale skiftes, bør erstatningspersonale med Lockout-rettigheder ikke bruge udstyr og maskiner, der efterlader personalets Lockout-tagout.

Når flere låse / mærker bruges på samme tid på et låsebræt, indikerer det, at flere personer fungerer på enheden. På dette tidspunkt må det personale, der afslutter operationen på forhånd, ikke fjerne andre hængelåse uden tilladelse.

Når en ekstern leverandør arbejder på virksomhedens websted og BRUGER lockout-tagout, er det strengt forbudt for medarbejdere at fjerne låsen uden tilladelse.


Hot Tags: Bærbar stålsikkerhed Loto Group Lockout Tagout Box

Send forespørgsel