sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vægmonteret gruppe lockout box

Vægmonteret gruppe lockout box

Delnr .: LK31 Vægmonteret gruppe-låsekasse a) Vægmonteret gruppe-lockout-boks er sprøjtestøbt ved hjælp af Isoplast-polymerer for ekstra holdbarhed, har fremragende kemisk og varmebestandighed og er umulig at korrodere. b) Låseskinnerne har plads til op til 8 hængelåse, og spalten foran gør det muligt at indsætte nøgler, når boksen er låst. c) Brug en lås på hvert energikontrolpunkt, og placer nøglerne i låseboksen; hver arbejdstager placerer derefter sin egen lås på kassen for at forhindre adgang.

Beskrivelse

Del nr .:   LK 31

Vægmonteret gruppe lockout box

a) Wall Walled Group Lockout Box er sprøjtestøbt ved hjælp af Isoplast-polymerer for ekstra holdbarhed, har fremragende kemisk og varmebestandighed og er umulig at korrodere.

b) Låseskinnerne har plads til op til 8 hængelåse, og spalten foran gør det muligt at indsætte nøgler, når boksen er låst .

c) Brug en lås på hvert energikontrolpunkt, og placer nøglerne i låseboksen; hver arbejdstager placerer derefter sin egen lås på kassen for at forhindre adgang .

d) Hver medarbejder har eksklusiv kontrol, som krævet af OSHA, ved at placere sin egen lås på lockout-kassen, der indeholder nøglerne til joblåsen

e) Så længe en enkelt arbejdstagers lås forbliver i lockout-boksen, er det ikke muligt at få adgang til nøglerne til de joblåse, der findes inde .

 

Del nr.

Beskrivelse

LK31

Størrelse: 180mm (W) × 98mm (H) × 120mm (D)


LK31_02

Fejlsøgning og driftspraksis for tagout-program for elektrisk lockout3

Detaljer om isolering og isolering af elektrisk udstyr under marin idriftsættelse

1. Når elektriske og andre professionelle fagfolk på det samme udstyr til debugging af elektrisk udstyr, hvis elektrisk udstyr debugging på grund af behovet for fejlsøgning, udstyr isoleret, men oplåsning af fejlfinding, hvis der er andre fagfolk, der er nødt til at isolere udstyret igen, og derefter afregne låse har brug for hængelås, på samme tid, et andet professionelt behov for at hænge den professionelle isoleringslås isoleret, på dette tidspunkt behøver ikke at åbne den elektriske isolering.

2. Når den nye skuffe til styring af elektrisk udstyr tilføjes, og den nye skuffe til styring af elektrisk udstyr ændres, skal isoleringspunktet for det nye udstyr opdateres. Samtidig udgør den elektriske debugging-ingeniør i projektteamet et nyt elektrisk isoleringsark, inklusive MCC- eller koblingsskabets etiketnummer for det nye isoleringspunkt, udstyrets bitnummer og udstyrets navn.

3. I forbindelse med fejlsøgning af elektrisk udstyr, hvis forskningsfejlforskere fandt, at elektrisk udstyr ikke kan køre normalt, hvis ikke isolering kan resultere i usikre situationer, kan det samtidig være nødvendigt at vente et stykke tid for at få reservedele, så den relevante elektriske debugging, har brug for at udfylde en isoleret enkelt, leder også bedt om, at platform manager OIN bar med underskrift af ledelse og overvågning af kolonne. Originalen udsættes af den elektriske ingeniør i projektgruppen, og reservedele ankommer. Når fejlfinding er afsluttet, frigør det elektriske isoleringspersonale isoleringen med isoleringsarket.

4. Isoleringstiltag til belysning, stikkontakt og andre distributionskasser. I løbet af idriftsættelsesfasen af udstyret, så længe mindst 2 kvalificeret elektrisk personale arbejder på den pågældende linje, vil de være ansvarlige for belysningen på stedet eller udløbsdistributionskassen uden behov for elektrisk isoleringsark. I betragtning af, at der kan være adgang til andet langtidselektrisk udstyr i lysdådsfordelingsboksen, eller det relevante udstyr vil blive isoleret og deaktiveret i lang tid, vil afbryderen i lysdådsfordelingsboksen blive indført i databasen som isoleringspunktet og bruges kun, når det nyligt tilføjede udstyr er isoleret.

5. Kommunikations- og processtyringssystem for UPS strømforsyningsboks for hver sikringsstikket hele vejen er et isoleret punkt, separat operation i UPS før, under og efter fejlsøgning all loop fusion SiDou blev trukket op, og gem, så hver giver en sikring til debugging-personale, alle har brug for relateret debugging-personale inden den originale isolerede single for at fjerne.

6. For indersiden af den oprindelige isolerede enhed på platformen efter fejlfinding, stadig i isolationstilstand, skal være i den isolerede driftsrekord som langvarig isolering, lette enhed efter eliminering af adskillelse på samme tid , til det nyligt tilføjede udstyr, og fordi der ikke er brug for reservedele til at isolere udstyret i en periode, skal dets isolering også registreres i bogen til den langsigtede isoleringsside, og originalen vil blive isoleret, men specifikt reserveret alene til senere brug.

7. Efter fejlfinding overføres alle dokumenter uden kontaktisolering i det originale isoleringsark til produktionspersonalet som langvarig isolering af udstyret, så de kan bruges i fremtidig arbejde.

8. Som elektrisk isolationsoperatør er det grundlæggende princip i praktisk arbejde at udføre isoleringsgrusbetjening med den oprindelige godkendte virksomhed. Samtidig er det også nødvendigt at være fleksibel og bevare projektets glatte fremskridt, samtidig med at sikkerheden sikres.


Hot Tags: Vægmonteret gruppe lockout box

Send forespørgsel