sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vægmonteret lille hængende gruppe lockout plastkasse

Vægmonteret lille hængende gruppe lockout plastkasse

Delnr .: LK31 Vægmonteret gruppe-låsekasse a) Vægmonteret gruppe-lockout-boks er sprøjtestøbt ved hjælp af Isoplast-polymerer for ekstra holdbarhed, har fremragende kemisk og varmebestandighed og er umulig at korrodere. b) Låseskinnerne har plads til op til 8 hængelåse, og spalten foran gør det muligt at indsætte nøgler, når boksen er låst. c) Brug en lås på hvert energikontrolpunkt, og placer nøglerne i låseboksen; hver arbejdstager placerer derefter sin egen lås på kassen for at forhindre adgang.

Beskrivelse

Del nr .:   LK 31

Vægmonteret gruppe lockout box

a) Wall Walled Group Lockout Box er sprøjtestøbt ved hjælp af Isoplast-polymerer for ekstra holdbarhed, har fremragende kemisk og varmebestandighed og er umulig at korrodere.

b) Låseskinnerne har plads til op til 8 hængelåse, og spalten foran gør det muligt at indsætte nøgler, når boksen er låst .

c) Brug en lås på hvert energikontrolpunkt, og placer nøglerne i låseboksen; hver arbejdstager placerer derefter sin egen lås på kassen for at forhindre adgang .

d) Hver medarbejder har eksklusiv kontrol, som krævet af OSHA, ved at placere sin egen lås på lockout-kassen, der indeholder nøglerne til joblåsen

e) Så længe en enkelt arbejdstagers lås forbliver i lockout-boksen, er det ikke muligt at få adgang til nøglerne til de joblåse, der findes inde .

 

Del nr.

Beskrivelse

LK31

Størrelse: 180mm (W) × 98mm (H) × 120mm (D)

1

LK31_02

Casestudie af Lockout-tagout4

Sag 4

Beskrivelse af ulykker: Rullemaskinens skæremaskine skal repareres. Før reparatøren ankommer, låser operatøren udstyrets strømkilde, hænger den personlige lås og hangtag og forlader derefter værkstedet.

Efter at vedligeholdelsespersonalet kom til værkstedet alene, kontrollerede de operatørens låsemærkning, men låste ikke deres personlige låse, så de gik ind i maskinen til vedligeholdelse.

Da operatøren vendte tilbage, så han kun sin hængelås og etiket og startede maskinen, og tænkte, at der ikke var nogen andre i nærheden. Hurtigt bevægelige forskydningsdele kan forårsage alvorlig personskade på vedligeholdelsespersonalet og forårsage død på stedet.

Årsag til ulykke: der var ingen forudgående kommunikation mellem operatøren og vedligeholdelsespersonale, og ingen af dem brugte kontrollisten Lockout-tagout; Vedligeholdelsespersonalet overtrådte alvorligt reglerne for sikkerhedsdrift, låste ikke deres egne personlige låse og mærker og fortalte ikke andre, at de var i maskinen til vedligeholdelse; Operatøren tager det for givet, at ingen andre er i nærheden af enheden og starter den uden at kontrollere maskinen.

Forbedring: følg nøje låseprocessen. Brug checklisten Lockout-tagout; Når flere mennesker bruger det samme udstyr sammen, skal alle låse ud tagout og kommunikere vedligeholdelses- og betjeningsprocedurer på forhånd. Sørg for, at der ikke er nogen, før du fjerner og starter enheden.


Hot Tags: Vægmonteret lille hængende gruppe lockout plastkasse

Send forespørgsel