sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Tag Lockout

Loto Tag Lockout

Sikkerhedsadvarselsmærke a) Lavet af PVC-materiale. b) Kan skrives med en sletbar pen. c) Brug med hængelås for at minde om, at enheden er blevet låst og ikke kan betjenes. Det kan kun åbnes af den, der låser den.

Beskrivelse

Del nr .:   LT01

Sikkerhedsadvarselsmærke

a) Fremstillet af PVC-materiale.

b) Kan skrives med en sletbar pen .

c) Brug med hængelås for at minde om, at enheden er blevet låst og ikke kan betjenes. Det kan kun åbnes af den, der låser den.

d) På tag,   Du kan se “fare / ikke betjene / Forsigtig sikkerhedsadvarselssprog og også” navn / afdeling / dato ”osv. tomt, som du kan udfylde .

e) Anden formulering og design kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

LT01

Størrelse:   75 mm (B) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 2

Størrelse:   75 mm (B) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 3

Størrelse:   75 mm (B) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

Uautoriseret adgang til udstyret

I maj 2003 blev adsorptionsregionale operatører med en fabrik i blærestøbningsudstyr, under betingelse af uden at fortælle nogen, fra galdestationen til adsorptionsmaskine komfurstige på bagsiden af ​​den passende indvendige poreplads til den normale drift af udstyr, kører mold choke i hovedet, udstyrsfejl alarm opdages af tilsynsførende, ført til et hospital efter redningen ugyldig død.

Årsag til ulykke:

1. Uden at informere nogen forbandt den afdøde guo galdestationen i adsorptionsmaskinen til bagsiden af ​​adsorptionsmaskinen og trængte ind i løbeudstyret fra jernrammestigeporen bagpå, hvilket resulterede i, at hovedet blev knust af løbet skimmel og var den direkte årsag til ulykken.

2. De indirekte årsager til ulykken er operatørernes ringe sikkerhedskendskab, den svage kontrol på stedet og sikkerhedsstyring på stedet og forsinkelsen i efterforskningen og straffen for ulovlig operation.

Ulykkesansvar:

1. Ulykken blev forårsaget af guos egen overtrædelse af regler, og han er offer for ulykken og den hovedansvarlige for ulykken;

2. Sikkerhedsuddannelsen af ​​sikkerhedsofficer ma var ikke på plads, og situationen for personale på stedet var ude af kontrol, hvilket resulterede i ulykken. For at fjerne stillingen som en permitteret behandling skal du nedlægge veto mod den månedlige løn;

3. Monitor jia mistede kontrollen med tilsynet med medarbejderne, hvilket førte til ulykken, fjernet og afskediget jia og nægtet den månedlige løn;

4. Afdelingslederen Geng er ansvarlig for hovedledelsen, hvis han ikke udfører sikkerhedsstyring på stedet. Geng, afdelingsleder, bliver afskediget og afskediget.

5. Afdelingsfabrikets sikkerhedsofficer gao mou fra afdelingen for sikkerhedsuddannelse, kontrol på stedet af personalet er ikke på plads, gao mou fjernet fra stillingen og afskediget, nedlægger veto mod behandling af månedsløn.

6. Arbejdsløshedsministeriet er ansvarlig for ministeren for wang, ministeren for offentlige virksomheder er ansvarlig for lederansvaret, giver administrativ økonomisk straf.

Advarsel om uheld

1. Driftspersonale skal under alle omstændigheder arbejde i overensstemmelse med regler og forskrifter og driftsprocedurer for udstyr og bør ikke tage nogen chancer.

2. I dette tilfælde skal adsorptionsmaskinens betjeningsregel først være at afbryde strømmen, og den ansvarlige person skal være ansvarlig for overvågning på stedet, inden den går ind i enhedens interne arbejde. Guo fungerede ikke i overensstemmelse med reglerne i tilfælde af strømforsyning for at underrette nogen om udstyret, hvilket resulterede i ulykken.

3. Alle enheder skal undersøge og forbedre de tekniske foranstaltninger til at forhindre ulykker, forbedre den væsentlige sikkerhed for højt udstyr i forhold til udstyr, faciliteter, teknologi og så videre.

Hot Tags: Loto tag-lockout

Send forespørgsel