sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhed Lockout-tags

Sikkerhed Lockout-tags

Sikkerhedsadvarselsmærke a) Lavet af PVC-materiale. b) Kan skrives med en sletbar pen. c) Brug med hængelås for at minde om, at enheden er blevet låst og ikke kan betjenes. Det kan kun åbnes af den, der låser den.

Beskrivelse

Del nr .:   LT01

Sikkerhedsadvarselsmærke

a) Fremstillet af PVC-materiale.

b) Kan skrives med en sletbar pen .

c) Brug med hængelås for at minde om, at enheden er blevet låst og ikke kan betjenes. Det kan kun åbnes af den, der låser den.

d) På tag,   Du kan se “fare / ikke betjene / Forsigtig sikkerhedsadvarselssprog og også” navn / afdeling / dato ”osv. tomt, som du kan udfylde .

e) Anden formulering og design kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

LT01

Størrelse:   75 mm (B) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 2

Størrelse:   75 mm (B) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 3

Størrelse:   75 mm (B) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

Udstyret er ude af drift

I juli 2006 demonterede Yang mou af arbejdstager i et firma i Qingdao sprøjtestøbemaskine for at skyde hovedopvarmningsring privat elektrisk, hvilket får 1 person til at dø.

Ulykkeshistorie:

Injektion molding maskine operatør Yang, når ramt, ramt formen, derefter finde en håndværker zhao, zhao dommer er udstyr dyse syltetøj, så fortæl Yang Yang udledning dyse. I henhold til reglerne: Demonter dysen skal slukke for hovedstrømmen og betjenes af en professionel vedligeholdelsesmedarbejder; I tilfælde af ikke i henhold til bestemmelserne i den samlede strømafbrydelse, vil Yang fjerne opvarmningsringen, resultaterne af rørstangen rørte ved spolen kraftledning, Yang faldt til jorden, redning ugyldig.

Årsag til ulykke:

1. Hovedårsagen til ulykken er, at teknologen ulovligt instruerer operatøren Yang om at udlede dysen og ikke overvåger driftsstedet.

2. Udstyrsoperatøren Yang fjernede de spændende dele af udstyret uden strømafbrydelse, hvilket er den direkte årsag til ulykken;

Ulykkesansvar:

1. Ulykken forårsaget af ulovlig kommando af teknolog zhao er hovedårsagen til ulykken, og han er hovedsageligt ansvarlig for den.

2. Yang var hovedsageligt ansvarlig for ulykken på grund af hans ulovlige operation.

3. Guldplastfirmaet på vagt sikkerhed Yu fandt ikke rettidigt, at arbejderne overtrådte regler og forskrifter, idet de administrativ økonomisk straf.

4. Den ansvarlige for virksomhedens etableringskontor, filialfabrikken og de relevante ledere for forretningsafdelingen tager ledelsesansvaret og pålægger administrative og økonomiske sanktioner.

Advarsel om ulykke:

1. Operatørerne skal under ingen omstændigheder arbejde i overensstemmelse med regler og forskrifter og driftsprocedurer for udstyr og må ikke operere blindt eller tage risici. Enhver øjeblikkelig krænkelse kan føre til dårlige resultater.

2. Alle niveauer af personale i produktionserfaringsenheder skal sætte sikkerhed i første omgang og virkelig opnå sikkerhed først. Hvis sikkerheden overvejes på forhånd, og overtrædelser i vedligeholdelsesprocessen kontrolleres, kan ulykker undgås.

Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores sikkerhedslåsemærker lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockoutprodukter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede sikkerhedslåsemærker fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: sikkerhed lockout tags fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel