sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
ABS stillads holder tag

ABS stillads holder tag

Delnr .: SLT02 Stilladsholder Tag a) Fremstillet i ABS. b) Tilvejebringer systemmæssig, proceduremæssig og juridisk overholdelse af stilladser på arbejdssteder. c) Tilvejebringer en klar inspektionsspor, der giver integritet og kontrol med det udførte arbejde. d) Mærkaterne er tilgængelige i tre holdbare skrivematerialer, der giver meget visuel og iøjnefaldende information. e) Hver med et stilladsmærkeholder og et mærke. Mærkerne kan tilpasses.

Beskrivelse

Del nr .:   S LT0 2

S Caffold Holder Tag

a) Fremstillet af ABS.

b) Tilvejebringer system,   proceduremæssig og juridisk overholdelse af stilladser på arbejdssteder.

c) Tilvejebringer en klar inspektionsspor, der giver integritet og kontrol med det udførte arbejde.

d) Mærkaterne er tilgængelige i tre holdbare skrivematerialer,   leverer meget visuel og iøjnefaldende information.

e) Hver med et stilladsmærkeholder og et mærke. Mærkerne kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

SLT01

Størrelse: 310mm x 92mm, diameter: 60mm

SLT02

Størrelse: 213mm × 56mm

S LT0 3

Størrelse: 81 mm × 39 mm

1

Procedurer for låsning af tagout og vedligeholdelse

behandle

1. Den ansvarlige person skal underrette operatøren om den tilsluttende maskine eller proces for at forklare årsagen til Lockout-tagout.

2. Hvis maskinen kører, skal operatøren stoppe maskinen gennem det normale stoptrin.

3. Forklar årsagen til låsen og mærket på værkstedet og relaterede enheder. Sluk for starteren og andre strømisolatorer. Luk alle ventiler for at forhindre indføring af potentielle farer såsom damp, farlige væsker og komprimeret gas.

4. Lås starteren og andre effektisolatorer pålideligt i "slukket" position, og lås, kontroller og luk alle ventiler.

5. Gruppelås: når kun en startenhed driver andre magtisoleringsenheder, skal en eller flere kæder (placeret ved kontroloperationen) placeres på enheden. Hver person eller vedligeholdelsesenhed tilføjer en af sine egne låse til de flere kæder. Når mere end en strømisolator skal låses, skal den ansvarlige person anvende specielle gruppesluse for at låse alle de involverede magtisolatorer. Nøglerne til disse låse skal placeres i en gruppelåskasse, og hvert medlem af gruppen skal lægge sin egen lås i gruppelåskassen. Flere kæder kan om nødvendigt bruges.

6. Hangtag: hvis strømisoleringsenheden ikke kan låses, angiver hangtaggen, at enheden ikke kan åbnes. Så tagget skulle få alles opmærksomhed, især dem, der prøver at åbne magtenisolationen.

7. Hæng gruppe: Alle, der arbejder i en gruppe, skal hænge sit eget skilt på strømisolatoren.

8. Bemærk: kun Lockout-tagout-personen har ret til at låse op og slette, efter at arbejdet er afsluttet.

9. Kontroller, at ingen kan åbne enheden fra nogen startknap eller kontrolpanel.

10. Kontroller, og sørg for, at andre procedurer eller mekaniske farer er forhindret korrekt. Uforsigtighed eller manglende årvågenhed er den underliggende årsag til kvæstelsen, og alt roterende maskiner skal bringes til et fuldstændigt stop.

Tilladelse til lockout-tagout skal placeres et åbenlyst sted rundt om låsepennen for at vise, at enheden nu er Lockout-tagout. På dette tidspunkt kan rengøres, repareres, installeres og andet arbejde.

12. Med hensyn til outsourcing-personals on-site operationer skal de relevante ansvarlige afdelinger sende specielt personale til at udføre arbejde indenlandske slaveri under sikkerhedsbetingelserne i outsourcing-projektet og strengt gennemføre disse foranstaltninger.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores tag til stillads til abs-stilladser lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset abs-stilladsholderholder-tag lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: abs stillads holder holder mærke fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel