sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhedsstillads-inspektionsmærke

Sikkerhedsstillads-inspektionsmærke

Delnr .: SLT01 Stilladsholder Tag a) Fremstillet i ABS. b) Tilvejebringer systemmæssig, proceduremæssig og juridisk overholdelse af stilladser på arbejdssteder. c) Tilvejebringer en klar inspektionsspor, der giver integritet og kontrol med det udførte arbejde. d) Mærkaterne er tilgængelige i tre holdbare skrivematerialer, der giver meget visuel og iøjnefaldende information. e) Hver med et stilladsmærkeholder og et mærke. Mærkerne kan tilpasses.

Beskrivelse

Del nr .:   S LT0 1

S Caffold Holder Tag

a) Fremstillet af ABS.

b) Tilvejebringer system,   proceduremæssig og juridisk overholdelse af stilladser på arbejdssteder.

c) Tilvejebringer en klar inspektionsspor, der giver integritet og kontrol med det udførte arbejde.

d) Mærkaterne er tilgængelige i tre holdbare skrivematerialer,   leverer meget visuel og iøjnefaldende information.

e) Hver med et stilladsmærkeholder og et mærke. Mærkerne kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

SLT01

Størrelse: 310mm x 92mm, diameter: 60mm

SLT02

Størrelse: 213mm × 56mm

S LT0 3

Størrelse: 81 mm × 39 mm

4

Procedurer for låsning af tagout og vedligeholdelse

Låse og brand

Alle værksteder og afdelinger på anlægget skal have mindst en særlig lås og etiket. Ledelse og vedligeholdelsespersonale skal have flere låse og bøjler til at hjælpe med at låse og bøjler. Der er mere end en motor til hvert udstyr. Låse og bøjler er påkrævet, og låse og bøjler kræves til andet relateret udstyr (såsom ventiler).

Afdelingens låse og plader står for værkstedet, afdelingslederen eller en speciel person. Opbevar en detaljeret fil over låsen og tagget og brug poster (brugsposter skal angive brug, tid og ansvarlig person). Hvis låsen og mærket går tabt eller ikke kan bruges af en eller anden grund, skal du straks rapportere til din vejleder.

uddannelse

Hver medarbejder i anlægget skal uddannes til at identificere farlige kræfter, effekttyper, størrelser, isolerings- og kontrolmetoder. Alle ansatte skal vide, at Lockout-tagout-enheder ikke må starte. Nye medarbejdere skal trænes i Lockout-tagout-proceduren, inden de begynder at arbejde. Retrain mindst en gang om året. Omskoling og omskoling er nødvendige, når medarbejderne overføres inden for virksomheden.

Hver medarbejder skal gennemføre Lockout-tagouttræning og føre uddannelsesregistre.

Mængden af energi, der kan vedvare efter enheden er isoleret. Såsom energi indeholdt i en fjeder, svinghjul, trykfluid eller gas, kondensator eller vægt.

Specielt designet efter dine specielle krav, vores sikkerhedstillads-inspektionsmærke lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset sikkerhedstillads-inspektionsmærke lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: sikkerhed stillads inspicering mærkeproducenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel