sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Stillads sikkerhedsmærkeholder

Stillads sikkerhedsmærkeholder

Delnr .: SLT01 Stilladsholder Tag a) Fremstillet i ABS. b) Tilvejebringer systemmæssig, proceduremæssig og juridisk overholdelse af stilladser på arbejdssteder. c) Tilvejebringer en klar inspektionsspor, der giver integritet og kontrol med det udførte arbejde. d) Mærkaterne er tilgængelige i tre holdbare skrivematerialer, der giver meget visuel og iøjnefaldende information. e) Hver med et stilladsmærkeholder og et mærke. Mærkerne kan tilpasses.

Beskrivelse

Del nr .:   S LT0 1

S Caffold Holder Tag

a) Fremstillet af ABS.

b) Tilvejebringer system,   proceduremæssig og juridisk overholdelse af stilladser på arbejdssteder.

c) Tilvejebringer en klar inspektionsspor, der giver integritet og kontrol med det udførte arbejde.

d) Mærkaterne er tilgængelige i tre holdbare skrivematerialer,   leverer meget visuel og iøjnefaldende information.

e) Hver med et stilladsmærkeholder og et mærke. Mærkerne kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

SLT01

Størrelse: 310mm × 92mm, diameter: 60mm

SLT02

Størrelse: 213mm × 56mm

S LT0 3

Størrelse: 81 mm × 39 mm

Casestudie af Lockout-tagout5

Sag 5

Beskrivelse af ulykker: i 2012, Bangkok Chemical Fiber Co., LTD. Gasbeholder eksploderede og fyrede i maapu industripark, Rayong-provinsen, Thailand. Eksplosionen var meget kraftig. Kort efter eksplosionen fyrede bygningen op og producerede en masse røg. Mere end 60 arbejdere var på arbejde på tidspunktet for eksplosionen og branden, der dræbte 12 mennesker og sårede mere end 100 andre.

Årsagen til ulykken: Arbejderne fulgte ikke sikkerhedsprocedurerne, når de rensede toluenproduktionslinjen på grund af nedlukningsperioden, hvilket fik toluenen til at gå i brand på grund af udsættelse for overophedning.

Forbedringsmetode: Når du reparerer og rengør kemisk rørledning, skal du prøve at tømme gas, væske og tryk i rørledningen og låse den op. Hvis genstanden inde i røret har særlige krav til temperaturforholdene, skal den betjenes af professionelt udstyr, når der udledes resterende energi.


Sag 6

Beskrivelse af ulykker: en vedligeholdelsesmedarbejder i et produktionsanlæg renser og fastgør kontrolpanelet på det elektriske kabinet. Hans kollega fortæller ham, at kontrolpanelet er blevet afbrudt og lockout-tagout. Vedligeholdelsespersonale kontrollerede ikke igen af sig selv, åbnede derefter det elektriske skab og betjente det direkte. Men det faktum, at kolleger ikke sikkert afbrød hovedstrømforsyningen, blev vedligeholdelsespersonale såret af elektrisk stød.

Årsag til ulykke: Vedligeholdelsespersonalets kolleger lukkede kun en del af strømforsyningen til kontrolpanelet og udførte Lockout-tagout, men lukkede ikke hovedstrømforsyningen; Vedligeholdelsespersonale før operationen kontrollerede ikke personligt, om strømforsyningen er lukket, brugte heller ikke pennen til at kontrollere, om kredsløbskortet er spændende, og betjener derefter direkte.

Måder at forbedre: læg ikke deres egen sikkerhed fuldstændigt overdraget til andres hænder, arbejdsdelingen mellem kolleger til at kommunikere i god tid; Sørg for, at energiisolering og lockout-tagout udføres strengt før drift, og sørg for at måle, om udstyret er i live med en pen før drift.


Hot Tags: Stillads sikkerhedsmærkeholder

Send forespørgsel