sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Taler om design og anvendelse af ventilspærring

Taler om design og anvendelse af ventilspærring

Jun 09, 2017

Tale om design og anvendelse af ventilelåsning
Ventillås er i væskesystemet, der bruges til at styre retningen af væsken, trykket, strømningsanordningen. Ventillås er en enhed, der tillader rør og udstyr (væsker, gasser, pulvere) at strømme eller stoppe og styre strømmen. Ventillås er styringsdelen af rørledningens væskeafgivelsessystem. Den bruges til at ændre kanalens tværsnit og strømningsretningen for mediet, med omledning, afbrydelse, gas, stop, shunt eller overløbstryk og andre funktioner. Ventillås til væskestyring, fra spærringsventilen til et meget komplekst automatisk styresystem, der anvendes i en række ventillås, dets sort og specifikationer, kan ventillåsen bruges til at styre vand, damp, olie, gas, mudder, En række ætsende medier, flydende metal radioaktive væsker og andre typer væskestrøm, ventilen låsen arbejdstrykket kan være fra 0.0013MPa til 1000MPa ultra højt tryk, arbejdstemperaturen fra -269 ℃ ultra-lave temperatur til 1430 ℃ høj Temperatur Der findes mange typer ventiler til kraftværker, som kan klassificeres i forskellige kategorier efter forskellige klassificeringsmetoder. I henhold til medierne kan ventilen opdeles i støbejernsventil, støbt stålventil, smedet stålventil, legeringsventil mv .: Ventilens låsekontrol kan opdeles i en ventil, ved hjælp af en række passere Dongfang City, såsom manuel , Elektriske, hydrauliske, pneumatiske, turbine, elektromagnetiske, elektromagnetiske hydrauliske, punkt hydrauliske, gas og hydrauliske, spore gear, skrå gear gear og så videre.
Ventillås er et rørtilbehør. Det bruges til at ændre kanalens tværsnit og strømningsretningen for mediet for at styre strømmen af transmissionsmedium til en enhed. Specielt har ventillåsen følgende centraliseret anvendelse: (1) tænder eller afskærer mediet i rørledningen. Såsom gate ventil, globe ventil, kugleventil, plug ventil, membran ventil, sommerfugl ventil og så videre. (2) til regulering og styring af strømmen og trykket af mediet i rørledningen. Såsom gas, reguleringsventil, trykreduktionsventil, sikkerhedsventil og så videre. På nuværende tidspunkt er forfatteren af den mest almindelige, den mest anvendte i overensstemmelse med ventilens låsningstryk, temperatur og strukturelle karakteristika for at klassificere metoden.
Gennem ovenstående beskrivelse, så folk forstår ventilens låses rolle i arbejdet og brugen af anvendelsesområdet, når det er misbrug, vil føre til alvorlige konsekvenser, risikerer livs- og ejendomssikkerheden, så ventillåsen kan spille en Meget god sikkerhedsrolle. Hvor meget af ventillåsen kan anvendes, afhængigt af ventilen låser modellen, størrelse, egenskaberne ved justeringen, så længe en lille ændring i størrelse kan være.
1. Design formål og sikkerhed
I opførelsen af elektricitet er ikke alle overtrædelser af ulykken, det formelle fænomen på grund af dette fænomen, kombineret med den lave kulturelle kvalitet af medarbejderne, sikkerhedsbevidstheden om selvdisciplin lavt, der er chancer, de alvorlige konsekvenser Af overtrædelsen af fænomenet bevidsthed er ikke klar, så som sædvanlige alvorlige konsekvenser.
Forfatteren beskæftiger sig med installation og vedligeholdelse af 26 år på arbejdspladsen for at forsøge at løbe, reparere og konstruere personale misbrug forårsaget af ulykken, til landet, enheder og familier for at medbringe store tab og smerte. For at undgå ulykker, så er forfatterens langsigtede produktionserfaring designet for at undgå et sæt driftsmæssige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå fejl. Det er en ventillås lås, der anses for at være designet til at forhindre driftsfejl. Denne type ventillås lås kan meget udbredes inden for petrokemisk, kemisk, olie, naturgas, kraftværk, atomkraft, metallurgi og andre områder. Installation og fjernelse af enkel og bekvem, kun for at gøre fleksibelt, generøst udseende, fra ethvert sted, miljø, fugtighed og andre effekter. Har ingen indflydelse på driften af noget udstyr, håret af isolering af korrosionsafdelingen af enhver virkning, afhænger af størrelsen af ventilen, størrelsen af operationen.

(2) designets pålidelighed og integritet uden vedligeholdelse (3) design og fremstilling af kompaktitet og pålideligheden af konstruktionen og fremstillingen af ventillåsen kan anvendes, let at betjene egenskaberne; (4) Let at låse med ventillænken, god, nem at bære, fri for miljøet, temperatur, sted, korrosion; (5) lave produktionsomkostninger, fleksibel drift, installation, nem at fjerne, nem at bære, høj sikkerhed, holdbar. Udbredt og så videre.
2. Praktisk applikationseffekt
I de senere år har Kina også været mere og mere opmærksom på sikkerheden ved produktionsudstyr, så det kan forbedre enhedens sikkerhed, kan helt undgå driftsfejl forårsaget af ulykken. Ventillåsens konstruktion til den aktuelle position er unik. Ventillåsen er hovedsagelig brugt til at låse håndhjulet for at styre driften af ventilens låseenden med låsebolten, linket er lavet med Indvendig tråd To møtrikker, midten af kæden med kædeleddet, den ene ende skruet med de tilhørende motorboltbolte (indvendig gevindmøtrik og motorhjelmens boltning), den anden ende har en udvendig gevind af den levende og den pågældende del af Indvendig gevind af møtriklænken, med en kæde rundt om ventilen for at låse håndhjulet, kædeenderne med den ydre tråd lever med stiften, håndhjul og motorhjelm er et lodret led, dette link er så længe ventillåsen Lås, medmindre frigive midten af leve eller skade eller ikke åbne ventillåsen. Eftersyn eller åben, luk ventillåsen, så længe skrue midt på den levende på den. Ventillås lås bruges hovedsagelig i nogle ofte lukkede og normalt åbner ventillåsen, der er lidt vedligeholdelse på og fra ventillåsen, det andet behov for at låse låsen kan også bruges. En lås kan også låse to ventiler låst, så det primært er at beskytte det mod utilsigtet drift og forårsage en ulykke.
Gennem praktisk verifikation, effektiv, men også spare meget materiale. Ventillås lås i Bijie Power Plant, Qitaihe Power Plant, Guizhou Liupanshui kraftværk, Jixi kraftværk, Hunan Chuangyuan kraftværk, Jiangxi Nantong kraftværk, Indre Mongoliet Zhungeer kraftværk, Shandong Binzhou kraftværk, Henan Shenhuo Aluminium kraftværk og så videre Er blevet anvendt, effekten er meget god Samt i de forskellige kraftværker idriftsættelse og vedligeholdelse periode er meget brugt til at undgå forekomsten af forkert drift for at sikre sikker drift af udstyr.