sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
6 nøgleelementer til et vellykket lockout tagout-program

6 nøgleelementer til et vellykket lockout tagout-program

Nov 04, 2017

6 Nøgleelementer til et vellykket Lockout Tagout-program

1. Udvikle og dokument et Lockout Tagout Program eller Policy

Det første skridt til at lockout tagout succes er at udvikle og dokumentere dit udstyr energikontrol politik / program. Et skriftligt lockout-dokument fastlægger og forklarer elementerne i dit program.

Det er vigtigt at tage ikke kun OSHAs retningslinjer i betragtning, men også tilpassede krav til dine medarbejdere for at sikre, at de kan forstå og anvende programmet på deres arbejdsdag.

Et program er ikke en one-time fix; det bør revideres årligt for at sikre, at det stadig er relevant og effektivt beskytter medarbejderne. Oprettelse af et lockout-program skal være et samarbejde mellem alle niveauer i organisationen.

2. Skriv maskin- / opgave-specifikke Lockout Tagout-procedurer

Lockout procedurer skal formelt dokumenteres og let identificere det omfattede udstyr. Procedurerne skal indeholde detaljer om de specifikke trin, der er nødvendige for at lukke, isolere, blokere og sikre udstyr til styring af farlig energi samt trin til placering, fjernelse og overførsel af lockout / tagout-enheder.

Når vi går ud over overholdelse, anbefaler vi at oprette bedste praksisprocedurer, der omfatter maskinspecifikke fotos, der identificerer energiisoleringspunkter. Disse bør bogføres på tidspunktet for brug for at give medarbejderne klare, visuelt intuitive instruktioner.

3. Identificer og markér energibesparende punkter

Find og identificer alle energikontrolpunkter, herunder ventiler, switches, breakers og stik, med permanent placerede og standardiserede etiketter eller tags. Husk at disse etiketter og tags skal være i overensstemmelse med de udstyrsspecifikke procedurer fra Trin 2.

4. Lockout Tagout træning og periodisk inspektion / revisioner

Sørg for at uddanne dine medarbejdere tilstrækkeligt, kommunikere processer og udføre regelmæssige inspektioner for at sikre, at dit program kører effektivt. Uddannelse bør ikke kun omfatte OSHA krav, men også dine egne specifikke programelementer, som dine maskinspecifikke procedurer.

Når OSHA vurderer en virksomheds låseparametre overensstemmelse og ydeevne, ser det efter medarbejderuddannelse i følgende kategorier:

· Autoriserede medarbejdere. Dem, der udfører låsningsprocedurer på maskiner og udstyr til vedligeholdelse.

· Berørte medarbejdere. Dem, der ikke udfører lockout krav, men brug det maskiner, der modtager vedligeholdelse.

· Andre medarbejdere. Enhver medarbejder, der ikke bruger maskinen, men hvem er i det område, hvor et stykke udstyr modtager vedligeholdelse.

5. Sørg for korrekte Lockout Tagout-enheder

Der er mange produkter på markedet, der er designet til at holde dine medarbejdere sikre, og at vælge den mest passende løsning til din ansøgning er nøglen til lockout-effektivitet. Det er vigtigt at dokumentere og bruge enheder, som passer bedst til hvert lockout-punkt.

6. Bæredygtighed

Tag en løbende forbedringsmetode til dit lockout-program. Ved løbende at gennemgå dit program skaber du en sikkerhedskultur, der proaktivt adresserer lockout-tagout. Dette gør det muligt for din virksomhed at fokusere på at opretholde et verdensklasse program, i stedet for at starte fra bunden hvert år og kun reagere, når noget går galt.

Ikke sikker på, at du kan opretholde omkostningerne ved bæredygtighed? Overvej omkostningerne ved at genskabe dit lockout tagout-program hvert år - når du simpelthen kunne vedligeholde dit program hele året for at forbedre din sikkerhedskultur, samtidig med at du sparer penge på at genfinde hjulet. Når du ser på dit program ud fra dette perspektiv, er det klart, at et bæredygtigt program hjælper dig med at holde et skridt fremad, samtidig med at du sparer tid og penge.